agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-03-2009, 20:33   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9,099
Galeri: 25
Çok teşekkürler arkadaşlar,

yazılanları okuyan tok insanın bile canı çeker, burnuna kebap kokusu gelir

Fakat işin sihrini elektrikli tokat kebap ocağı bozdu

Hep aklımda etin ve dumanın birleşmesi vardı, elektrikli tokat kebap ocağını görünce anladım ki odunlu tokat ocağında da hiçbir zaman diğer mangallardaki gibi et ve duman birleşmiyor ama yine de muhteşem lezzet ortaya çıkıyor.

Bu durumda evde de çok rahatlıkla muhteşem tokat kebapı yapabileceğiz.

Sn.BalıkçıSerdar
siz bize en iyisi babanızın elektrikli Tokat kebap ocağını nerden aldığını ve markasını söyleyin biz de meşe-pelit odunu aramaktan vaz geçelim, sizi de pide yemeye davet edelim

denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025