Sn. Denizakvaryumu (nicklere hitap ne kadar zor, hele birde böyle uzun olunca

);
Az önce Tokat'ta, babamların kullandığı elektrikli kebap ocağı (67. konu, 2. fotoğraf) konusunda görüştüm sizden iyi olmasın orta yaşın üzerinde bir amca (her nekadar bizde orta yaşı devirdi isekte olsun o yine de amca

) Elimde hiç kalmadı o ocaktan diyor. "Aslında bırakcaktım bu işleri, hatta bırakmıştımda fakat işte boşta duramadım yeni bir ocak tasarladım onu geçirecektim hayata, bu sefer de şu ekonomik kriz vurdu" diye uzun uzun konuştuk.
Gelelim sadede; Amca benim yaptığım ocağa ben 1986 senesinden bu yana emek veriyorum, o ocakları bende gördüm ama benim yaptığıma kesinlikle ulaşamaz o ocaklar diyor. Hakikatende babamın aldığı ocakta zaman ayarından tutunda ısı ayarı, rezistans, izalasyon vs. hakikaten dört dörtlük ve kaliteli. akşam bahsi geçen sitede baktığım ocağın onun kalitesini yakalamasına daha çok var. Yeni tasarladığı ocakta asansörlü falan olacakmış, kapağı açarken şişler dışarı çıkacakmış vs. vs. (dedim ya amca ile uzun uzun konuştuk diye

). Neyse siz bana sizin ürününüze yakın bir elektrikli ocak nereden bulabileceğimi söyleyebilir misiniz dedim, amca sen şimdi piyasadaki ocaklardan alma yiğenim-canım-ciğerim, ben dediğim modeli en kısa sürede yapacağım o zaman ben sana haber veririm dedi.
Anlayacağınız internetten gördüğümüz o üründen çok ta olumlu bir sonuç beklemek yerinde olmaz sanırım ama karar sizin, siz bilirsiniz.