View Single Post
Eski 28-02-2009, 23:29   #61
k0900
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,962
Test ve Tad

1.Etap tedarik, hazırlık


Notlar Kuzu eti terbiye edilecek.
Patlıcan sapları şişin sonuna takılacak
Patlıcanlar soyulmayacak.
Patlıcanlar tuzla ovulacak.
Mümkünse Tokat biberi ve patlıcanı (çekirdeksiz) kullanılacak.
Domatesler ortadan ikiye bölünecek. Kesilen yüzey yukarı bakacak.
Sarımsaklar soyulmadan şişe takılacak.
Patatesler ince dilinecek. (4-5 mm kadar)
Şişe sırayla kuyruk yağı, et, patlıcan (kesilen yüzey yukarı bakacak) patates, et-patlıcan-patates tekrarı en sona patlıcan sapı takılacak.

Eklenen Resimler
     
k0900 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön