![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2008
Şehir: Ankara
Mesajlar: 413
|
Alıntı:
1.Patlıcanlar orta-iri boy olacak. 2.Patlcanların kesik kenarları ateşe bakmayacak. 3.Patlıcanların üzerine ufak kuyruk yağı konulacak. 4.İlk yakışta harlı ateş,şişler konulduktan sonra odun atılmayacak. 5.Yarım saatten önce pişerse iyi olmamıştır. Doğru mudur?Yanlış mı? Benim denemelerim : 1.Tavuk but (derili) (sıvı yağ,kekik,pul biber,kara biber karışımında bekletilmiş) pişirmek 2.Biber ,patlıcan közlemek 3.Alt tepside ince dilim patates ve sarımsak 4.Etlerin alındığı tepsinin alt kısmına bolca lavaş koymak çok güzel oluyor. Bİr gün Tokat kebabını da başarmayı umuyorum.(Ya etler sert kalıyor, **** kuruyor) Saygılarımla |
|
|
|
|
![]() |
|
|