![]() |
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Tokat Kebabı
Malzemeler: İri kuşbaşı et, Domates Patlıcan Yeteri kadar tuz Odun, çalı çırpı Tokat kebap Ocağı Malzemeler ![]() Patlıcanları doğramış olarak görüyorsunuz uzun patlıcanlar yuvarlak olarak enine de kesilebilir ancak kalın olmamalı ki kolay pişsin. ![]() Çalı çırpı odunlarımız çok kalın olmamalı çokta ince olmamalı ki alevli ve yüksek ısılı ateş yapsın ![]() Şişlere patlıcanları diziyoruz, bir adet patlıcan bir adet et, ilk başlangıç yağlı bir et parçası **** kuyruk yağı olursa daha iyidir bu şekilde yağ şişleri dizdiğimzide üstten eriyerek şişten aşağı doğru aksın domatesin üzerine düşsün. ![]() Dizilmiş iki adet şiş ![]() |
|
|
|
|
|