agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-08-2008, 13:30   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Merhabalar,

Mangal şahane kebap bahane...
Resimlerini aşağıya ekleyeceğim mangal gerçekten çok güzel bir şey. Ona soba demek daha doğru sanırım ki satıcısı da öyle isimlendirmekte onu. Hele kışın onunla haşır neşir olmak iyice güzel olacak. Ama ben maalesef Tokat kebabını hakkı ile yapamadım sanırım. Yiyenlerden süper olmuş diyende oldu ama sesi çıkmayan da oldu bu arada. Ben kendim de çok sevdim desem doğru olmayacak. Ancak şahsen, lezzetli bir etin yanına pide ve soğan dışında bir ilaveye gerek olmadığına inananlardanım. İlk fırsatta o şekilde de deneyeceğim. Bu sobanın yapamayacağı kebap ve ızgara olamaz kanaatine vardım. Daha sonrada balık ve kalamar pişirme deneyine sıra gelecek. Sizlere raporları aktaracağım.
Bu sobayı tanımış olmaktan mutluyum. Teşekkürler emeği geçenlere.
Hoşçakalınız.

Eklenen Resimler
  
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025