![]() |
|
![]() |
#241 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
|
Doktorum gelin hep beraber olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
|
Mrduran kardeşim...Mangalcı yaptığı mangaldan şöyle oturupda ağız tadı ile rahat rahat yiyemez ki.Onun zevki o kebabı..O eti pişirmek,yetiştirmek ve açlara servis etmenin hazzını yaşayıp,beğenilmektir.Bir de üstüne üstlük,her kes masada rahat oturup yemek beklerken, ayakta kalma,eğilip kalkmanın yorgunluğu da cabası.Adam da yiyecek iştahda kalmıyor ki.hani ucundan orasından burasından atabiliyorsan iki lokma açlığını bastırıp gidiyorsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
|
YeniGine sevgili dostum,ben Boluluyum.Tokat Kebabı konusunda Ustam Tokatlı Serdar Yalçın (Balıkçı Serdar).Ben olsam olsam onun kapı arkası çırağı olurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9,354
|
Tokat Kebabını bilirim. Ben de Tokat -Turhal lı olduğum için merak ettim. Teşekkür ediyorum. Kebap sobasını gördünce çook eskilere gittim. Ellerinize sağlık, afiyet bal şeker olsun sizlere. Daim olsun inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
|
Teşekkür ederim.. Haşim bey 3 hafta önce Kastamonudaydım ve tıkanana kadar kuyu kebabı yedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,160
|
Bende Turhal'lıyım, tanışıyor olabilir miyiz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9,354
|
Sayın Serdar bilemiyorum ki; ben Turhal dan 1977 yılında çıktım. Şeker İlkokulu, Turhal Lisesi. Lise bittii Turhal dan çıkış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 526
|
vejeteryan tokat kebabı (izmir usulu)
Uzun süredir tokat kebabı yapamamıştım işleri bir yana bırakarak kendi yetiştirdiğim helim peynirli-istiridye mantarlı şiş kebap yaptım. buğune kadar menümde Vejeteryan yemek yoktu. yaş ilerledikçe menüde değişikliğe gidiyorum. Eringi mantarlar henuz olgunlaşmadı. eringi mantarlı vejeteryan tokat kebabı tadı daha güzel olacak. ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlı biberler menu harici. (bhut jolaika) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 526
|
Alıntı:
Eringili tekrarı ocak ayı içinde olacak. kendi mantar üretim tesisimi kurdum. cumartesi günü itibariyle kompostlara ekimler yapıldı. Yer ise doğrudur. Veteran bizim yaşlardakiler için ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
|
Alıntı:
Ancak bu kadar olur. En kısa sürede bizim emektar ocağı ateşlemenin zamanı geldi. Patlıcanlar turfandaya düşmeden yapmak lazım. Şuraya bakarmısız. Aklım gitti yahu. En son Erbaada Arılar tesisinde yemiştim. Süperrr. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 200
|
peynir ve mantarlısı güzel iyi fikir teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,536
|
Bu sakıncalı sayfaya şöyle bi geçerken uğradım.... Nefis kokulu, üzerinde duman tüten ve ben apartman çocuğuna azap çekiren bir sayfa..., karşı tarafın faullü güleşmesi de cabası ![]() Herkese merhabalar ve sağlıklar, inşallah. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
|
dostum ellerinze sağlık.Bizlere güzel bir alternatif sunmuşunuz.Tokat fırının da mantar kebabı.En kısa zamanda deneyeceğim.Yalnız Tokat fırının da mantar kebabı yapmak biraz lüks oluyor gibi.Mantar için onca meşe odunu yakmak bakımından.Siz ne yaktınız sobada?Odun mu yoksa başka bir şey mi onu da açıklarsanız fikrimiz olur.Ellerinize sağlık.Sevgiler Not:Geçtiğimiz cumartesi,oğlum ve kızımın üniversiteyi bitirip hayata atılmalarının hayrına,büromun yanında ki bahçede konu komşum,arkadaşlarım dahil 12 kişiye Tokat Kebabı ziyafeti çektim.Tokat sobasını görende şaşırdı,yiyende parmaklarını yedi.Artık ihtisas sahibi oldum bu konuda.Ama her seferinde Yılmaz Beyi ve Serdar kardeşimi öğretilerinden dolayı anıyorum.Sağolsunlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 526
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
|
Hiperlipidemiden dolayı ara verdiğim mangalımı yeniden yaktım zaten kolesterol faydalı birşey değilmi ama? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
|
Bu sefer kuzu pirzolayı hiç rafine etmeden salladım mangala bu lezzet anlatılmaz, yaşanır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
|
En lezzeti kısmı da dometesi, biberi ve sarımsağıydı.. Bende hızlı yanan çabuk geçen tahta parçaları ve çalı çırpıyı tercih ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
|
Doktorum, Sabah sabah süper görüntüler,bu görüntülerle bu hafta inanıyorum ki mutlu ve neşeli geçer.Ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
|
Lezzet iyiydi ama eti iç anadolu **** daha doğudan getirtmek lazım o zaman tadına doyum olmaz.. Balıkesir'de et mangalın üzerinde kokmuyor bile. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
|
Doktorum.halbuki biz balıkesir in kıvırcığı ile Trakya nın kıvırcığı üzerine et bilmeyiz.Hep öyle değil midir.En lezzetlisi sizin oaralarda olmaz mı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
|
Alıntı:
![]() Yozgat'ta mangal yakınca saklanacak yer aradık ama kokudan yine bulurlardı ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-12-2012
Şehir: Kayseri
Mesajlar: 2
|
Harika bir anlatım olmuş. Çok teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
|
Offf kolesterolüm düştü .... çıkarmak lazım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İmkan olsa da yapsak. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
|
Alıntı:
Her evde olması gereken bir ürün.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
|
Elektrikli tokat kebabı fırını çıktı.evler için ideal
Bahçem yok...,Balkonum yok..Apartmanda oturuyorum,koskoca Tokat kebabı Fırını nı alayım da nerde yapayım? Hem sonra yandığında çıkan duman konu komşuyu rahatsız etmez mi? Çıkan dumanı nasıl gizleyeyim? En iyisi vaz geçeyim,yapmayayım,yemeyeyim,resimlere talim edeyim diyen dostlarımıza...... Sonun da evde yapmak için elektriklisini de yaptılar. İster tokat kebabı yapın,İster pirzola,biftek;isterseniz adana kebap.. Yok ben et yemem derseniz tel ızgarası var. Koyun içine balıklarınızı alttaki hazneyede suyunu koyarsanız ne koku olur ne duman,balıklarda mis gibi pişer. Fiyatı mı kaça? 160 TL ye satıyorlar..Tokat Kebabı Fırını da 110-135 arası olunca doğrusu buna değer.Takdir sizin. Alın size linki... hararet - Akll Izgara Resimlerini de aşağıda sunuyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() Hepinize afiyet olsun.Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|