![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,536
|
Alıntı:
Merhaba efendim, Düz mangalda pişse idi bu son resimler olmamış olacaktı. Çünkü ustalar pişmiş mi, mahcup olmayayım çiğ sunarak diye şişteki etlerin ucundan koparıp tadar, dolayısı ile sofrada herkes yerken o kenarda tok hali ile bu kareye katılamazdı. Ama en kaliteli şişler gene saklanır sonra yenmek üzere, mangal ve duman hakkı olarak, usta tarafından. Tokat 'ın faydaları, başta kebabı ile... Afiyetler olsun, sağlıkla kalın. Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
|
Mrduran kardeşim...Mangalcı yaptığı mangaldan şöyle oturupda ağız tadı ile rahat rahat yiyemez ki.Onun zevki o kebabı..O eti pişirmek,yetiştirmek ve açlara servis etmenin hazzını yaşayıp,beğenilmektir.Bir de üstüne üstlük,her kes masada rahat oturup yemek beklerken, ayakta kalma,eğilip kalkmanın yorgunluğu da cabası.Adam da yiyecek iştahda kalmıyor ki.hani ucundan orasından burasından atabiliyorsan iki lokma açlığını bastırıp gidiyorsun |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
|
Alıntı:
Ancak bu kadar olur. En kısa sürede bizim emektar ocağı ateşlemenin zamanı geldi. Patlıcanlar turfandaya düşmeden yapmak lazım. Şuraya bakarmısız. Aklım gitti yahu. En son Erbaada Arılar tesisinde yemiştim. Süperrr. |
|
|
|
|
![]() |
|
|