Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrduran
Merhaba efendim,
Düz mangalda pişse idi bu son resimler olmamış olacaktı.
Çünkü ustalar pişmiş mi, mahcup olmayayım çiğ sunarak diye şişteki etlerin ucundan koparıp tadar, dolayısı ile sofrada herkes yerken o kenarda tok hali ile bu kareye katılamazdı. Ama en kaliteli şişler gene saklanır sonra yenmek üzere, mangal ve duman hakkı olarak, usta tarafından.
Tokat 'ın faydaları, başta kebabı ile...
Afiyetler olsun, sağlıkla kalın.
Saygılarımla lütfen.
|
Merhabalar...!
Ancak bu kadar olur. En kısa sürede bizim emektar ocağı ateşlemenin zamanı geldi. Patlıcanlar turfandaya düşmeden yapmak lazım.
Şuraya bakarmısız. Aklım gitti yahu. En son Erbaada Arılar tesisinde yemiştim.
Süperrr.