agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-09-2012, 21:40   #241
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lokosit Mesajı Göster
Afiyet olsun sofra harika.. Şifaaa olsun....
Doktorum gelin hep beraber olsun...

lokosit beğendi.
sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-09-2012, 21:45   #242
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Mrduran kardeşim...Mangalcı yaptığı mangaldan şöyle oturupda ağız tadı ile rahat rahat yiyemez ki.Onun zevki o kebabı..O eti pişirmek,yetiştirmek ve açlara servis etmenin hazzını yaşayıp,beğenilmektir.Bir de üstüne üstlük,her kes masada rahat oturup yemek beklerken, ayakta kalma,eğilip kalkmanın yorgunluğu da cabası.Adam da yiyecek iştahda kalmıyor ki.hani ucundan orasından burasından atabiliyorsan iki lokma açlığını bastırıp gidiyorsun

mrduran beğendi.
sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-09-2012, 21:49   #243
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Arkadaşlar merhaba; ellerinize sağlıık Tokat Kebabı süper görünüyor... Merak ettim; Tokatlı olan var mı içinizde acaba??
YeniGine sevgili dostum,ben Boluluyum.Tokat Kebabı konusunda Ustam Tokatlı Serdar Yalçın (Balıkçı Serdar).Ben olsam olsam onun kapı arkası çırağı olurum.

mrduran ve YeniGine beğendi.
sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-09-2012, 23:26   #244
Ağaç Dostu
 
YeniGine's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-05-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9,354
Tokat Kebabını bilirim. Ben de Tokat -Turhal lı olduğum için merak ettim. Teşekkür ediyorum. Kebap sobasını gördünce çook eskilere gittim. Ellerinize sağlık, afiyet bal şeker olsun sizlere. Daim olsun inşallah.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-09-2012, 10:27   #245
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sigortacihasim Mesajı Göster
Doktorum gelin hep beraber olsun...
Teşekkür ederim..
Haşim bey 3 hafta önce Kastamonudaydım ve tıkanana kadar kuyu kebabı yedim) Bu beni 3 ay idare eder..Ete azıcık ara veriyorum ama balığa devam))

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-09-2012, 13:14   #246
Ağaç Dostu
 
BalıkcıSerdar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-02-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,160
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Tokat Kebabını bilirim. Ben de Tokat -Turhal lı olduğum için merak ettim. Teşekkür ediyorum. Kebap sobasını gördünce çook eskilere gittim. Ellerinize sağlık, afiyet bal şeker olsun sizlere. Daim olsun inşallah.
Bende Turhal'lıyım, tanışıyor olabilir miyiz?

mrduran beğendi.
BalıkcıSerdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-09-2012, 14:53   #247
Ağaç Dostu
 
YeniGine's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-05-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9,354
Sayın Serdar bilemiyorum ki; ben Turhal dan 1977 yılında çıktım. Şeker İlkokulu, Turhal Lisesi. Lise bittii Turhal dan çıkış.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-11-2012, 18:18   #248
Ağaç Dostu
 
egetropical's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 526
vejeteryan tokat kebabı (izmir usulu)

Uzun süredir tokat kebabı yapamamıştım işleri bir yana bırakarak kendi yetiştirdiğim helim peynirli-istiridye mantarlı şiş kebap yaptım. buğune kadar menümde Vejeteryan yemek yoktu. yaş ilerledikçe menüde değişikliğe gidiyorum.
Eringi mantarlar henuz olgunlaşmadı. eringi mantarlı vejeteryan tokat kebabı tadı daha güzel olacak.
Name:  Fotoğraf0354.jpg
Views: 4171
Size:  54.0 KB
Name:  Fotoğraf0358.jpg
Views: 3240
Size:  70.2 KB
Name:  Fotoğraf0366.jpg
Views: 2512
Size:  71.3 KB
Name:  Fotoğraf0370.jpg
Views: 9813
Size:  68.2 KB
Delikanlı biberler menu harici. (bhut jolaika)
Name:  Fotoğraf0375.jpg
Views: 2943
Size:  72.6 KB

egetropical Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-11-2012, 20:25   #249
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi egetropical Mesajı Göster
Uzun süredir tokat kebabı yapamamıştım işleri bir yana bırakarak kendi yetiştirdiğim helim peynirli-istiridye mantarlı şiş kebap yaptım. buğune kadar menümde Vejeteryan yemek yoktu. yaş ilerledikçe menüde değişikliğe gidiyorum.
Eringi mantarlar henuz olgunlaşmadı. eringi mantarlı vejeteryan tokat kebabı tadı daha güzel olacak.
Eklenti 347380
Eklenti 347381
Eklenti 347382
Eklenti 347383
Delikanlı biberler menu harici. (bhut jolaika)
Eklenti 347384
Vejeteryan olarak değil ama bir veteran bu olayın gerçekleştiği yer burası ise; iringi ile tekrarı muhtemel(mi)dir...

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-11-2012, 21:11   #250
Ağaç Dostu
 
Cumhur Tonba's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-07-2008
Şehir: EDİRNE-ANTALYA
Mesajlar: 11,420
Galeri: 80
Üstteki kebablardan biraz yiyebilirim değil mi? Ellerinize sağlık.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-11-2012, 21:14   #251
Ağaç Dostu
 
Cumhur Tonba's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-07-2008
Şehir: EDİRNE-ANTALYA
Mesajlar: 11,420
Galeri: 80
241 nci mesajdaki ustalardan artarsa tabii ki. Afiyet olsun ustalarım. Belki birgün bize de nasip olur.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-11-2012, 22:28   #252
Ağaç Dostu
 
egetropical's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 526
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
Vejeteryan olarak değil ama bir veteran bu olayın gerçekleştiği yer burası ise; iringi ile tekrarı muhtemel(mi)dir...

Eringili tekrarı ocak ayı içinde olacak. kendi mantar üretim tesisimi kurdum. cumartesi günü itibariyle kompostlara ekimler yapıldı. Yer ise doğrudur. Veteran bizim yaşlardakiler için

Halil Önen ve mrduran beğendi.
egetropical Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2012, 00:28   #253
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrduran Mesajı Göster
Merhaba efendim,

Düz mangalda pişse idi bu son resimler olmamış olacaktı.

Çünkü ustalar pişmiş mi, mahcup olmayayım çiğ sunarak diye şişteki etlerin ucundan koparıp tadar, dolayısı ile sofrada herkes yerken o kenarda tok hali ile bu kareye katılamazdı. Ama en kaliteli şişler gene saklanır sonra yenmek üzere, mangal ve duman hakkı olarak, usta tarafından.

Tokat 'ın faydaları, başta kebabı ile...

Afiyetler olsun, sağlıkla kalın.

Saygılarımla lütfen.
Merhabalar...!

Ancak bu kadar olur. En kısa sürede bizim emektar ocağı ateşlemenin zamanı geldi. Patlıcanlar turfandaya düşmeden yapmak lazım.

Şuraya bakarmısız. Aklım gitti yahu. En son Erbaada Arılar tesisinde yemiştim.

Süperrr.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2012, 00:41   #254
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 11-10-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 200
peynir ve mantarlısı güzel iyi fikir teşekkürler.

Halil Önen beğendi.
elve Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2012, 16:32   #255
Ağaç Dostu
 
mrduran's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,536
Bu sakıncalı sayfaya şöyle bi geçerken uğradım....

Nefis kokulu, üzerinde duman tüten ve ben apartman çocuğuna azap çekiren bir sayfa..., karşı tarafın faullü güleşmesi de cabası))..

Herkese merhabalar ve sağlıklar, inşallah.

Saygılarımla lütfen.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-11-2012, 08:58   #256
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
dostum ellerinze sağlık.Bizlere güzel bir alternatif sunmuşunuz.Tokat fırının da mantar kebabı.En kısa zamanda deneyeceğim.Yalnız Tokat fırının da mantar kebabı yapmak biraz lüks oluyor gibi.Mantar için onca meşe odunu yakmak bakımından.Siz ne yaktınız sobada?Odun mu yoksa başka bir şey mi onu da açıklarsanız fikrimiz olur.Ellerinize sağlık.Sevgiler

Not:Geçtiğimiz cumartesi,oğlum ve kızımın üniversiteyi bitirip hayata atılmalarının hayrına,büromun yanında ki bahçede konu komşum,arkadaşlarım dahil 12 kişiye Tokat Kebabı ziyafeti çektim.Tokat sobasını görende şaşırdı,yiyende parmaklarını yedi.Artık ihtisas sahibi oldum bu konuda.Ama her seferinde Yılmaz Beyi ve Serdar kardeşimi öğretilerinden dolayı anıyorum.Sağolsunlar...

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-11-2012, 17:16   #257
Ağaç Dostu
 
egetropical's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 526
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sigortacihasim Mesajı Göster
dostum ellerinze sağlık.Bizlere güzel bir alternatif sunmuşunuz. Tokat fırının da mantar kebabı.En kısa zamanda deneyeceğim.Yalnız Tokat fırının da mantar kebabı yapmak biraz lüks oluyor gibi.Mantar için onca meşe odunu yakmak bakımından.Siz ne yaktınız sobada?Odun mu yoksa başka bir şey mi onu da açıklarsanız fikrimiz olur.Ellerinize sağlık.Sevgiler
...
Teşekkür ederim. Bahçede çalı çırpı, budamadan kalan kalın dalları yaktım. mantar çabuk piştiği için meşe odununa gerek yok. çam odunu yeterli.

egetropical Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-12-2012, 17:34   #258
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Hiperlipidemiden dolayı ara verdiğim mangalımı yeniden yaktım zaten kolesterol faydalı birşey değilmi ama?

Eklenen Resimler
     
lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-12-2012, 17:36   #259
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Bu sefer kuzu pirzolayı hiç rafine etmeden salladım mangala
bu lezzet anlatılmaz, yaşanır

Eklenen Resimler
   
lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-12-2012, 17:39   #260
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
En lezzeti kısmı da dometesi, biberi ve sarımsağıydı..
Bende hızlı yanan çabuk geçen tahta parçaları ve çalı çırpıyı tercih ediyorum.

mrduran beğendi.
lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-12-2012, 17:45   #261
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Afiyet olsun; çok iştah açıcı görüntüler.

lokosit beğendi.
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-12-2012, 08:50   #262
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Doktorum,

Sabah sabah süper görüntüler,bu görüntülerle bu hafta inanıyorum ki mutlu ve neşeli geçer.Ellerinize sağlık

lokosit beğendi.
sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-12-2012, 15:33   #263
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Lezzet iyiydi ama eti iç anadolu **** daha doğudan getirtmek lazım o zaman tadına doyum olmaz.. Balıkesir'de et mangalın üzerinde kokmuyor bile.

mrduran beğendi.
lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-12-2012, 10:46   #264
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Doktorum.halbuki biz balıkesir in kıvırcığı ile Trakya nın kıvırcığı üzerine et bilmeyiz.Hep öyle değil midir.En lezzetlisi sizin oaralarda olmaz mı

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-12-2012, 08:02   #265
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sigortacihasim Mesajı Göster
Doktorum.halbuki biz balıkesir in kıvırcığı ile Trakya nın kıvırcığı üzerine et bilmeyiz.Hep öyle değil midir.En lezzetlisi sizin oaralarda olmaz mı
Ben Balıkesir'e Yozgat'tan geldim. Oradaki kuzu eti bambaşkaydı.Et mangalın üzerinde kokardı. Burada et pişerken koku salmıyor, lezzet katmak için bin bir takla atıyoruz. Akşama kadar arpa yiyen kuzunun lezzeti de bu kadar olur. İç Anadolu da kuzular yayıldığı için lezzet bambaşkadır. Bolu'da yediğim kuzularda çok nefisti. Kastamonu'yu saymıyorum) Erzurum'un hele lafı olmaz.
Yozgat'ta mangal yakınca saklanacak yer aradık ama kokudan yine bulurlardı ) Balıkesir de o sorun kalmadı. Bence Balıkesir'in en iyi yanı balıkları Ege ve Akdeniz'e oranla balık da burada çok lezzetli.

mrduran ve YeniBON beğendi.
lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-12-2012, 20:31   #266
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 15-12-2012
Şehir: Kayseri
Mesajlar: 2
Harika bir anlatım olmuş. Çok teşekkürler

copur3838 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-12-2012, 15:41   #267
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Offf kolesterolüm düştü .... çıkarmak lazım...

mrduran beğendi.
lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-12-2012, 16:49   #268
Ağaç Dostu
 
skaraca's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-11-2009
Şehir: Borçka-Artvin / Eskişehir
Mesajlar: 1,377
Galeri: 39
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lokosit Mesajı Göster
Bu sefer kuzu pirzolayı hiç rafine etmeden salladım mangala
bu lezzet anlatılmaz, yaşanır
Öyle olursa tabi ki anlatılmaz yaşanır...

İmkan olsa da yapsak.

skaraca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-12-2012, 00:38   #269
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi skaraca Mesajı Göster
Öyle olursa tabi ki anlatılmaz yaşanır...

İmkan olsa da yapsak.
Sahibinden.com da tokat mangalı yazıp aratın. kapıda ödeme gönderiyorlar.
Her evde olması gereken bir ürün..

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-01-2013, 16:43   #270
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Elektrikli tokat kebabı fırını çıktı.evler için ideal

Bahçem yok...,Balkonum yok..Apartmanda oturuyorum,koskoca Tokat kebabı Fırını nı alayım da nerde yapayım?
Hem sonra yandığında çıkan duman konu komşuyu rahatsız etmez mi?
Çıkan dumanı nasıl gizleyeyim?
En iyisi vaz geçeyim,yapmayayım,yemeyeyim,resimlere talim edeyim diyen dostlarımıza......
Sonun da evde yapmak için elektriklisini de yaptılar.
İster tokat kebabı yapın,İster pirzola,biftek;isterseniz adana kebap..
Yok ben et yemem derseniz tel ızgarası var.
Koyun içine balıklarınızı alttaki hazneyede suyunu koyarsanız ne koku olur ne duman,balıklarda mis gibi pişer.
Fiyatı mı kaça?
160 TL ye satıyorlar..Tokat Kebabı Fırını da 110-135 arası olunca doğrusu buna değer.Takdir sizin.

Alın size linki...

hararet - Akll Izgara

Resimlerini de aşağıda sunuyorum.








Hepinize afiyet olsun.Sevgilerimle

lokosit beğendi.
sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025