agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Enerji
(https)

Beğeni Düzeni1Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-03-2011, 21:38   #1
Ağaçsever

memoxenerji's Avatar

Giriş Tarihi: 15-02-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Eklenti 196949
Kimbilir, belki de başkalarının standartları için olanlardan şikayet ediyordur.

kimsenin sizin veya çocuklarınızı nükleer serpintiye maruz bırakma hakkı olmadığı gibi
kimseninde benim yaşam standartımı engellemeye hakkı yok !çünkü kimisi evinde şortla dolaşmak için ....dan fazla enerji tüketirken kimisi (adıma konuşuyorum)atölyesinde,labaratuvarında nasıl daha az gereksinim duyarımı araştırıyor olabilir! teknolojiyi geliştirmekte ne yazıkki enerji tüketmekle oluyor.

SİZ İŞİNİZE GELENİ ALMAYA DEVAM EDİN,SİZİN İÇİN DOĞRU OLAN BU...

memoxenerji Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-03-2011, 23:19   #2
Ağaçsever

Kirmit's Avatar

Giriş Tarihi: 13-01-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memoxenerji Mesajı Göster

kimsenin sizin veya çocuklarınızı nükleer serpintiye maruz bırakma hakkı olmadığı gibi
kimseninde benim yaşam standartımı engellemeye hakkı yok !çünkü kimisi evinde şortla dolaşmak için ....dan fazla enerji tüketirken kimisi (adıma konuşuyorum)atölyesinde,labaratuvarında nasıl daha az gereksinim duyarımı araştırıyor olabilir! teknolojiyi geliştirmekte ne yazıkki enerji tüketmekle oluyor.

SİZ İŞİNİZE GELENİ ALMAYA DEVAM EDİN,SİZİN İÇİN DOĞRU OLAN BU...
Evinde şortla dolaşmak için bir artı bir enerjiye gerek duyuluyorsa, bu ortamın sıcak değil soğuk olduğunu göstermez mi?(Soğuk olan yerin evin dışındaki ortam olduğunu belirtmem gerekir belki). Enerji sarfiyatından bahsediyoruz. Yani yazın, sıcak bir yerde şortla da gezmek artı enerji ihtiyacı mı gerektirir? (İlkokul mezunu olmayı küçümsemem, benim annem okuma yazmayı kendisi öğrenmiştir ama çok akıllı, medeni bir insandır. Ben de üç üniversitede okudum. Bu önemli değil, türkçe ve imla konularında da oldukça hassasım.)
Yani kimileri böyle yaşıyor sitemi var yazdıklarınızda, belki ben doğrudan yazılanı değil arkasındaki sitem ve özlemi yazıyorum. Sanıyorum psikoloji konusunda biraz hassasım ve biraz da anlıyorum diyelim. Bu bir iddia değil ama isterseniz araştırın.

Kirmit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025