View Single Post
Eski 15-03-2011, 13:01   #334
MeyveliTepe
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
BBCBreaking Accident at #Japan's Fukushima Daiichi nuclear plant upgraded to level six crisis, on scale of seven, say French officials - AFP

Durum seviye 6'ya çıkarıldı.

Sn.Memoxenerji,
Siz öyle görüyorsanız kusura bakmayın. Bahsettiğiniz davranış biçimi adetim değidir. Belki de (nükleer sayesinde) Japonların ömürlerinin uzamış olduğunu söylediğiniz için sizi Japonya'ya davet etmişimdir. Bu davet de samimidir. Santrali (fukushima) çıplak gözle görecek kadar yaklaşma garantisi verebilirseniz uçak masrafını da ben üstleneceğim.

Halen orada olanlardan haberiniz yok anlaşılan. Takip etmiyor, edemiyor ya da etmek istemiyor olmalısınız.

Bakış açısı bakımından bulunduğunuz yeri anlayabiliyorum. İnsanlara sırtı dönük bir vaziyette düşünmeye devam ediyorsunuz. Elbette sizin bileceğiniz bir şey. Bu günlerde bir sürü devlet başkanı bile öyle duramıyor (en azından insanlara sırtı dönük değilmiş gibi yapıyor).

Bırakın çernobili, hali hazırda olan bitenler hakkında, bunları yaşayanlar açısından yorumlarınızı alalım. Öyle anlamaya çalışalım nükleer meselesini. Zaten temel ayırım da burada değil mi?

Saldırganlık diye algılamışsınız. Niye? Neden, tabii giderim, oradaki insanlara yardım ederim (ya da etmem) vs. gibi bir şey söylemiyorsunuz ki?

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön