agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-01-2017, 21:46   #11
Ağaç Dostu
 
nkutsay's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-01-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 656
Eksi mayali ekmek probiyotiktir dediler. Fermente yiyecekler faydalidir dediler. Kanima girdiler. 10 gundur ekmek dememeleri yaptiktan sonra geldi aklima. 200 derecede pisen ekmekte hangi yararli bakteri kalir ki gitsin yerlessin barsaklara.

Eksi mayali ekmegin hazir mayali ekmege kiyasla ne faydaları var guvenilir kaynagi olan varsa okumak isterim. Eksi mayadaki bakterilerin tahila on sindirme yapmalarindan bajsedilmis kaynaklarda. Hazir maya da bu isi yapmiyor mu?

Gerci her halukarda sardi bu ekmek isi. Her seferinde surpriz tat surpriz doku. Lezzet her daim ustun hazir mayalilardan.

nkutsay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025