![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
Surekli usulu degistirir diyorsunuz, oysa bakin Turk Dil Kurumu "yontem" sozcugunun anlamini nasil aciklamis: 1. isim Bir amaca erişmek için izlenen, tutulan yol, usul, sistem, prosedür, politika 2. Bilimde belli bir sonuca erişmek için bir plana göre izlenen yol, metot Sizin bahsettiginiz usul, yontemin ta kendisi. Sizin uyguladiginiz yontem farkli bir yontemdir ve eminim sizin icin tatmin edici sonuclar veriyordur, sizin beklentilerinizi karsiliyordur. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
Alıntı:
Peki ben gramerde hatalıyım size yanlış aksettirdim şöyle izah etsem anlamanıza yardımcı olur mu? HASAT > FERMANTASYON zar parçalama > STOK > EKİM/ÇİMLENDİRME HASAT > STOK > FERMANTASYON zar parçalama > EKİM/ÇİMLENDİRME Düzenleyen miralay : 16-03-2013 saat 23:38 Neden: yanlış kelime |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Bunu yayinladiginiz iyi oldu, yontemi nasil degistirdiginiz acik sekilde goruluyor ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bu tabloyu kaçıncı yayınlamam silinip taşınma gereği duyulmayan 8 sayfa içinde nerden baksan ben diyim 10 sende 14. yeni mi fark ettiniz acaba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bircok kez yayinlayinca belki yontemi degistirdiginizin farkina varmissinizdir. Vardiniz mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bülent ecevit üniversitesinin Tohum üzerindeki zar yorumudoc; http://www.google.com.tr/url?sa=t&rc...43828540,d.bGE |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|