agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler > Domates
(https)

Beğeni Düzeni32Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-03-2013, 22:55   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-09-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak Mesajı Göster
Sizin kullandiginiz yontem baska bir yontem ve benim yonteminize hic itirazim yok, sizin isinize yariyorsa kullanmaya devam edersiniz niye etmeyesiniz. Hem siralamayi degistiriyorsunuz, hem yontemin toplam zamanlamasini, dolayisiyla baska bir yontem uyguluyorsunuz.

Yuzdeyle ifade ettiginiz degerleri laboratuvar sartlarinda mi elde ettiniz? Konuyla ilgili makale yayinladiniz mi?
İlan ettim sınanması ve test edilmesi üzerine tartışmaya açtım daha nasıl makale edeceğim illa akedemik ünvanım mı olması gerekiyor ayıp gerçekten ayıp artık pes sizin ünvanınız nedir kaç botanikçi taniyorsun kaç serada bulundun kaç botanikçi yetiştirdin?

1-Süre dediğin hasat ile ekim arasıdır toplam zamanlamasında nasıl bir değişiklik önerdik.
2-sıralamayı değiştirmek yöntemin temelini değil usülü değiştirir niteliktedir

İfade ettiğim değerler tamamen gözlem iledir zira ekimi yastık veya tablalara değil fide tepsilerine yaparım bu tepsilerde gayet sayılabilir nitelikte. Açıkla derseniz ki bir daha sormayın 280 gözlü tepsiye 280 tohum ekersin şaşırma döneminde elde edilen fide ile kıyas edersin fide sayamaz isen tepsi üzerinde bozulmamış hücreleri sayarsın toplamdan çıkartır nete ulaşırsın.

miralay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025