View Single Post
Eski 16-03-2013, 23:11   #91
birnefestoprak
Ağaç Dostu

birnefestoprak's Avatar

Giriş Tarihi: 14-07-2012
Bilimsel bir calismada izlenecek yontemin nasil olmasi gerektigini bilecek unvana sahibim, TUBITAK icin de ABD'nin en iyi arastirma kurumlari icin de arastirmalar yaptim. Tesadufe bakin ki ailede de sizin bu calistiginiz konulari kapsayan uzmanlik alanlarinda profesorler var ama burasi bunu konusmanin yeri degil.

Sizin jel tabakasinin tohumdan ayrilip saklanmasiyla ilgili bir itiraziniz var mi?

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi miralay Mesajı Göster
İlan ettim sınanması ve test edilmesi üzerine tartışmaya açtım daha nasıl makale edeceğim illa akedemik ünvanım mı olması gerekiyor ayıp gerçekten ayıp artık pes sizin ünvanınız nedir kaç botanikçi taniyorsun kaç serada bulundun kaç botanikçi yetiştirdin?

1-Süre dediğin hasat ile ekim arasıdır toplam zamanlamasında nasıl bir değişiklik önerdik.
2-sıralamayı değiştirmek yöntemin temelini değil usülü değiştirir niteliktedir

İfade ettiğim değerler tamamen gözlem iledir zira ekimi yastık veya tablalara değil fide tepsilerine yaparım bu tepsilerde gayet sayılabilir nitelikte. Açıkla derseniz ki bir daha sormayın 280 gözlü tepsiye 280 tohum ekersin şaşırma döneminde elde edilen fide ile kıyas edersin fide sayamaz isen tepsi üzerinde bozulmamış hücreleri sayarsın toplamdan çıkartır nete ulaşırsın.

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön