View Single Post
Eski 16-03-2013, 23:40   #97
birnefestoprak
Ağaç Dostu

birnefestoprak's Avatar

Giriş Tarihi: 14-07-2012
TUBITAK'i ornek verdim ki, hep yurtdisindaki kurumlardan bahsediyor, bizim kurumlari begenmiyor demeyin

Jelin sokulup atilmasina itiraz ediyorsunuz, cok guzel. Simdi de jelin tohumdan ayrilmasinin zararlarini gosteren bir bilimsel referans gosterin bana yalniz referans yukarda ifade ettigim kriterlerde ve bilim dunyasinin genel kabulunu kazanmis bir calisma olacak. Kendi calismaniz olmaz yalniz, bakin Sn cliepy zehir gibi calisip makale okuyor Bu baslik insanlara makale okuma sevgisini kazandirdi, ne guzel oldu

Ben bir uzmanlik ispati pesinde degilim, siz unvaniniz nedir dediniz bakin ilk seferde soylemedim, simdi de soylemeyecegim. Ispat pesinde olan, iddia curutmek isteyen siz oldugunuza gore bilimsel kriterleri kullanarak jel tabakasinin tohumdan ayrilmasinin bizim bahsettigimiz yararlarinin var olmadigina bizi ikna etmeniz lazim. Gozlem diyorsaniz adina gozlem deyin, ama jel tabakasinin tohumdan ayrilmasi yanlistir diyorsaniz neyin yanlis oldugunu ispatlamaniz lazim.

Jel tabakasinin tohum ustunde birakilmasinin yararlariyla ilgilenmiyorum dikkat ederseniz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi miralay Mesajı Göster
Birnefestoprak benim akedemik uzmanlık alanım ekonomidir bu yüzden bu konuya bu cenahdan yaklaşmıyorum. TUBİTAK için lise talebeleri de araştırma yapıyorlar azizim hepsinin ellerinde teleskop NASA için atmosfer yoğunluğunu ölçüyorlar rica ederim büyük kuruluş adı anmakla bu iş olmaz bende Dünyanın en iyi botanikçileri ile mesai arkadaşıydım ama yetmez.

Ziraat meselesinde alaylı çekirdekten yetişmiş biriyim. Sizin ziraat alanında "Bilimsel bir calismada izlenecek yontemin nasil olmasi gerektigini bilecek ünvanınız" nedir açıklayın.

Siz kasten mi yapıyorsunuz bunu yoksa, anlam veremiyorum size gerçekten sizinle sohbet etmek girdap resmen kısır döngü abi tekrar tekrar ediyorum zaten biz sizin jeli söküp saklamanıza itiraz ediyoruz. 2 soru sormuştuk cevap vermediniz.

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön