![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-10-2005
|
sevgili baldaş, feriha, Kısacası "kanser bölümünü bilgileri,ilgileri ve samimi duygularıyla paylaşan tüm arkadaşlara sevgi ve saygı dolu birer buket gönderiyorum. O kadar içtensiniz ki, sizlere söyleyecek söz bulamıyorum. Allah sizlerden razı olsun. Benim dikkat ettiğim; Kesin Yasaklar: İçecekler: Coca Cola, Pepsi Cola nevileri, maden suyu, Yiyecekler: Yaşpasta, tatlılar, süt, çikolata, şeker, beyaz ekmek,yağlı et, Sebzeler : patates, pirinç pilavı, makarna, Meyveler: Üzüm, karpuz, kavun, mısır, greyfurt, Yemesi serbest olanlar: İçecekler: Bolca SU,evde yapılmış şalgam suyu, ayran, ıhlamur çayı, defne çayı, Yiyecekler: Kepek, çavdar ekmeği, haftada bir yumurta, hindi eti, bulgur ve döğme pilavı Sebzeler: Brokoli, karnabahar, lahana, bamya, pırasa, börülce, salata malzemeleri, meyveler: Mandalina,elma, kivi, böğürtlen, genelde kullanıdıklarım ve kullanmadıklarım, ihtiyacı olan arkadaşlarım var ise bunların dışındaki yiyecek ve içecekleri dikkatli kullanırlarsa iyi olur, kanaatindeyim. Yukarıda bahsedilenler denenmiştir ve hiçbir yerden alıntı değildir. Bunlara ilaveten dikkat etmeleri gereken; Ana öğün olarak tümgün bolca SEVGİ ve NEŞE' ye ihtiyaç vardır, Ara öğün olarak günde enaz 5 defa GÜLÜCÜK almaları tavsiye edilir. Bunların dışında "fırsat bulunursa" haftada birer öğün doğa yürüyüşü ve yüzme salık verilir. sağlık ve esenlikler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|