![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
yerin özelliğinin cevize uygunluğu önemli sayfalardan okuyorsunuzdur... su kaynagınında bol olması gerekiyor artık sıcaklık ve kurak iklim çok etkili oluyor yukarıda verdiğiniz gübreler yetersizidir özellikle koyun gübresi bulabilirseniz çok güzel olur sayfalardaki yazılarından hepimizin yararlandığı sayın lilium' un kanaatine göre dönüme on ton gerekiyor gerçektende hayvan gübresini ne kadar koyarsanız o kadar iyidir. sizin cukurlarınıza yarı gübre yarı toprak olacak şekilde doldurulabilir birde bu mevsizmde çok güzel bir şekilde dip kazan ile arazi işlenmeliidr toprak pamuk gibi olmalıdır sıradan traktörün üçlü pulluğuyla olmaz... sayfalarda çok güzel bilğiler var her detay akıllıca belirlenmeli ve her konuda titiz olunmalııdr tamda şu günlerde... topragınızı hemen işlemeye başlamalısınız gübreleri temin etmeliisniz su kaynagınızı hazırlamalısınız ama yurt dışından amca oğluna telefn edip bankadadan para yatıracaksanız hiç yapmayın emeginize paranıza yazık... ağacın çiçegin ruhu vardır sahibini kendisine gönül vereni bilir tanır... ben rahmetli babamdan miras kaldığı gibi iki saat bir ağaçta oyalanırım... onla kaynaşırım.... ben ona yoldaşım.. oda bana kardaş.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|