28-08-2013, 18:36
|
|
Aðaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-11-2012
Þehir: uþak
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ay-yildiz50
Maþallah kardeþim lilium ve sen belliki iki fidancý Altay cevizi dönüp dolaþýp yere vuruyorsunuz fiyasko felan diyerek alaycý bir þekilde yorum yapýyorsunuz allah aþkýna 3-4 yaþýnda sizin fidanlarýn resimlerinide yayýnlanda bir görelim resimlerde videolarda meyveler görünüyor bizim gözümüz körmüki göremiyoruz bahcem yok þimdilik ama olacak fidancý deðilim milletin önünü kesmeyin türkiye sadece sizin pazar sahanýz deðil allah herkese kýsmetini verir tam bir yýldýr araþtýrýyorum adam akýllý daha bahce görmedimki ticari manada olgunlaþmýþ herkes þikayetci herkes kendi çeþitleriniz hakkýnda googlede bir arama yapýn kaç tane memnun çiftci yorumu göreceksiniz Altay cevizi yakýndan takip ediyorum yakýnda bahcesinede gideceðim fýrsat verilmeli diye düþünüyorum
|
Lilium fidancý deðil. Bahçesi var Aðaç hastasý mesajlarýna ve açtýðý konulara bakýnca formdaki bilgilendirmelerine bakýnca ne olduðu anlaþýlýr.Chandler fidancý Türkiyeye ilk chandler cevizini getirenlerden.Ben kendilerinden fidan almadým o zamanlar 2000 yýlý chandler yoktu.Kimseye zorla fidan satmýyorlar.Þubat ayýndan sonra fidan bulamazsýnýz ben aradým fidanlarý bitmiþti.Sizin hoþunuza hangi ceviz giderse onu alýn o sizin tercihiniz.Bende 2000 yýlýnda 150 tane yerli çeþit diktim.Yýlda tamamýndan 5-6 yüz lira para kazanabildim. O da benim tercihimdi.Önce bahçe kurulacak altay cevizi dililecek 8.yýl 150 kg verecek ondan sonra gel lilium cahandler iþte beðenmediðiniz cevizler diyeceksiniz.Kaynak araþtýrmasýyla olmuyor.Bu arada chandler ve pedro verimini görmek isteyenler liliumun mesajlarýnada bol miktarda var.Herkese kolay gelsin.
|
|
|