Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi chandler
evet öncelikle bence fiyasko ve yine evet salkım şeklinde meyve yapanların meyvesi çok küçük avuca 7 adet yeşil kabuklu ceviz sığıyor. Resimleri düzenleyim göndereceğim.
Meyve olan ağaçlarda Verimliliğe lafım yok ama kalitede yok. yolgezerin dediği gibi çok güzel çöğür anaçlığı olur.
|
Maşallah kardeşim lilium ve sen belliki iki fidancı Altay cevizi dönüp dolaşıp yere vuruyorsunuz fiyasko felan diyerek alaycı bir şekilde yorum yapıyorsunuz allah aşkına 3-4 yaşında sizin fidanların resimlerinide yayınlanda bir görelim resimlerde videolarda meyveler görünüyor bizim gözümüz körmüki göremiyoruz bahcem yok şimdilik ama olacak fidancı değilim milletin önünü kesmeyin türkiye sadece sizin pazar sahanız değil allah herkese kısmetini verir tam bir yıldır araştırıyorum adam akıllı daha bahce görmedimki ticari manada olgunlaşmış herkes şikayetci herkes kendi çeşitleriniz hakkında googlede bir arama yapın kaç tane memnun çiftci yorumu göreceksiniz Altay cevizi yakından takip ediyorum yakında bahcesinede gideceğim fırsat verilmeli diye düşünüyorum