cevap alamadım ?
sayın altay ceviz
aşağıdaki bilgileri öğrenmemiz mümkünmü?
1: Cevizinizin cinsi : Altay 1
2: Bölgeniz ve rakım :
3: Cevizinizin yaşı :
4: Gözlerin uyanma zamanı:
5: Yapraklanma zamanı :
6: Dişi çiçek açma zamanı :
7: Erkek çiçek açma zamanı:
8: Bir ağaçtan alınan meyva miktarı:
9: Yaprak döküm zamanı :
1: Cevizinizin cinsi : Altay 2 videoda hocam dediğiniz kişi geç uyanana 2 diyor
2: Bölgeniz ve rakım :
3: Cevizinizin yaşı :
4: Gözlerin uyanma zamanı:
5: Yapraklanma zamanı :
6: Dişi çiçek açma zamanı :
7: Erkek çiçek açma zamanı:
8: Bir ağaçtan alınan meyva miktarı:
9: Yaprak döküm zamanı :
okudukça birde üçüncü bir çeşitten bahsedildiğini öğrendim.
cevizinizi bir kenara bırakalım onun artılarını eksilerini zaman gösterecek, bu ülkede neler olmuyorki? ankara tavşanı, sanen keçisi, rus koyunu, paulownia ağacı, enson bilmemne üretme çiftliği, aklıma gelmeyen bir sürü kolay kazanç teklifleri ve onların peşinden giden binler.
sayın çamtepe sonsuz haklı türkiye coğrafyasının tek bir noktasında ürettiğiniz ve henüz sadece üç yaşında olan fidanlar hakkında bu kadar şişirme bir tablo çizmeniz çok yanlış.
bu ülkenin kendi cinsleri farklı coğrafyalarımızda farklı tepkiler verirken sizin orta asyadan getirdiğinizi iddia ettiğiniz bir cinsin tüm coğrafyalarımıza uyum sağlama şansı ne kadardır ?
bakın bu formda en çok tartışılan konulardan biri hangi bölgede hangi cins daha yüksek uyum kabiliyetine sahiptir konusudur. uyum olacakki verim olsun.
chandler çok verimli bir cins ama bazı bölgelerde dikim yapan kişiler memnun değil bazı bölgediki kişilerde çok memnun.
bakın koskaca ülkenin bakanlığı karar almış, tubitak desteklemiş, onlarca bilim adamının katılımı ile bu ülkenin 14 ayrı bölgesine deneme fidanlıkları kurulmuş, beşinci yıla girmişler bu fidanlıklarda verimli olarak bilinen tüm cinslerden dikimler yapılmış.
neden 14 ayrı bölge?? neden 14 ayrı bahçe??
sayın çamtepenin teklifine bende varım, verin banka teminat mektubunu elli dönümlük masraflarıda ben karşılayayım yüz dönüm yapalım masrafları düşürürüz.
|