Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ömür-uşak
Lilium fidancı değil. Bahçesi var Ağaç hastası mesajlarına ve açtığı konulara bakınca formdaki bilgilendirmelerine bakınca ne olduğu anlaşılır.Chandler fidancı Türkiyeye ilk chandler cevizini getirenlerden.Ben kendilerinden fidan almadım o zamanlar 2000 yılı chandler yoktu.Kimseye zorla fidan satmıyorlar.Şubat ayından sonra fidan bulamazsınız ben aradım fidanları bitmişti.Sizin hoşunuza hangi ceviz giderse onu alın o sizin tercihiniz.Bende 2000 yılında 150 tane yerli çeşit diktim.Yılda tamamından 5-6 yüz lira para kazanabildim. O da benim tercihimdi.Önce bahçe kurulacak altay cevizi dililecek 8.yıl 150 kg verecek ondan sonra gel lilium cahandler işte beğenmediğiniz cevizler diyeceksiniz.Kaynak araştırmasıyla olmuyor.Bu arada chandler ve pedro verimini görmek isteyenler liliumun mesajlarınada bol miktarda var.Herkese kolay gelsin.
|
Şimdi arkadaşlar Altay cevizin kg verilerini abartılı buluyorum bu konuda haklısınız ama yaramaz,küçük,kalitesiz,denemelik ,fiyasko, gibi sözler kullandınmı bu demekki ceviz değil çalı gibi bişey adamlar boy boy resim video koyuyor birde onlar koysun diyorum acımasız eleştiriyorlar kesinlikle kasıtlı fidancılar çekilsin aradan gidenler girenler bilenler yazsın kardeşim günlük araştırıyorum ben şu cinsi diktimde çok memnunum diyen yok yok yok bir çoğu cins değişimine gitmiş allah milletimin yardımcısı olsun