![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-08-2013
|
Sayın atmel ve juglas arkadaşım affınıza sığınarak benim ilk diktiğim cevizler yerli cins fidanlardı. benonları aşıyla cehetner ve pedro cevirdim cetnerlara tekrar aşı yapmadım. ama aşı yaptığımız cehetner ve pedrolarda çok meyva vardı amaaşılarımız iyi gelişmesi için biz bir çok meyvayı kopardık. şuanda fotoğraftaki meyvaları biz kontrol için bıraktığımız meyvalaraz olmaları ondan yoksa mayıs ayının ortasında muazzam meyvayı fidanlarımızda gördük. ondan sonra her hafta bol su birazda gübre takviyesi busürgünleriyaptırdık. zaten bizim bu sene amacımız bol sürgün dü, önümüzdeki yıl inşallahbol meyvayı görürüz. cehetner arkadaşım eğer doktorun bahçesinden bir kaç kare fotoğraf temin edip bizlerle paylaşırsan çok seviniriz . çok güzel olduğunu duyduk inanın çok merak ediyorum ilk fırsatta denizliye bağçeyigörmeye geleceğim saygı veselamlarımla aksoy 17. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-05-2009
|
İlk fırsatta son halinin fotoğraflarını koyacağım. Bu yıl aşılarınızdaki meyceleri koparark çok iyi bir iş yapmışsınız. saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
Birkaç foto..
Bu fotoğraflar 2 farklı bahçeden fikir olması için gönderiyorum. İsteyene devamını da gönderebilirim.....chandler çeşidi Düzenleyen chandler : 19-08-2013 saat 12:22 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
Buda var
Buda bizim anaçlıktan chandler çeşidi Düzenleyen chandler : 19-08-2013 saat 12:22 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-09-2011
|
bu resimdeki bahçe nerede ve dikim aralığı nedir acaba? |
|