View Single Post
Eski 17-08-2013, 10:39   #213
chandler
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-05-2009
Şehir: Denizli
Mesajlar: 93
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Altaycevizi Mesajı Göster
Sn.Ladikli
Şirketimiz ilgili bakanlıklar ve kurumlardan bütün resmi evrakları almış bir ürün yetiştirmiş ve bunu satmış ve satmaya devam etmektedir. Bundan daha doğal ne olabilir. Söz konusu ürün yüksek verimli, ülkemiz şartlarına uygun bir ürün dür. Buyuk bir gurur, onurla, şerefle 24 saat çalışarak işimizi yapıyoruz. Ama görüyoruz ki bazıları rahatsız olmuş. Pazar paylarını kaybetme korkusuna kapılmışlar. İftira ve karalama kampanyası başlatmışlar. Çok önemli değil biz işimizi yapıyoruz, çiftçimizin, köylümüzün, dar geliriye bir şeyler yapmaya çalışan insanımız yanında oluyoruz, olmaya devam edeceğiz.
Klavye kahramanlarından olmadık, olmayacağız.
Gelin, görün, dokunun, kendiniz resim cekin öyle yazın diye çağrı yapıyoruz. Tamam gelelim yerinde görelim sonra yazalım diyen yok. Çünkü niyet başka. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.
Ağacı, yeşili sevdiğini söyleyenlere ürettiğimiz yüzbinlere fidanla cevap veriyoruz. Tatbiki anlayabilene.

Saygılarımızla.
Öncelikle şunu söyleyeyim tohumdan çıkan hiçbir ceviz aslının aynısını vermez. Bunu bir genetikçi olarak söylüyorum. Apomiksis denilen şey döllenme olmadan meyve tutmadır. Bunun dünyadaki örneklerine bakılırsa eğer apomiks denilen ceviz ağaçlarında dahi %17-24 arası apomiks meyve tutumu vardır. İnsanlara tohumdan çıkmış 1 yaşında ceviz çöğürünü satarak onları kazıklıyorsunuz. Malınızın ederi piyasada 1 TL iken bunu 25 TL ye satarak hem haksız kazanç elde ediyorsunuz hemde insanlara olmayacak vaatlerde bulunuyorsunuz. Bakanlıktan sertifika veremiyorsunuz sorana şebin bilecik sertifikası veriyorsunuz. Yaptığınız iş çok yanlış. çok yalan söylütorsunuz .. vay efendim kökü 30 metreye gidiyormuş da 2 yaşına geldiğinde sökemiyoruzda falan filan ... Ürününüz Özbekistan menşeyli, ağaç fotoğraflarınızı gördüm, cevizide gördüm ve ceviz kalitesi berbat. Sofralık olmayacak bıldırcın yumurtasından küçük meyvesi var. Kimseyi kandırmayın. Forum yöneticilerine de sesleniyorum, böyle yayınlara burada izin vermeyiniz. Halka kötülük edersiniz.

chandler Çevrimdışı   Başa Dön