Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Altaycevizi
Her Sivrihisar'dan geleni Altay Bosfor ceviz zannetmen çok enterasan.Biz sizi tanımıyoruz. Nasıl bu cevizleri gönderdik çok merak ettim.
Sonu hüsran olacak diye yazmışşın, sanırım chandler lar elinizde kaldı, şatış yok. Nasıl yetişdiği ile ilğili tartışmalar bu forumda yapıldı. Yabancı sitelerden kaynaklar resimlerde yayınlandı, sanırım takip etmediniz, **** niyet başka?
Sivrihisardaki bahçelerimizle aynı yaşta Türkiyenin neresinde olursa olsun, daha fazla verim veren aşılı ceviz biliyorsanız gelin birlikte gidelim tartalım, resim ve video çekelim ispatlayalım. Sonuçları ilgili yerlerde paylaşalım.
Resimler 2 yaşındaki Altay Bosfor cevizlerimize aittir. Takdiri sizlere bırakıyorum....
|
Şimdi ne diyeyim ben sana ben burada chandler alın dikin diye reklam yaptım mı? Allah a çok şükür ihtiyacım yok reklam yapmaya. Aama sanırım senin satışa çok ihtiyacın varki burada avaz avaz bağırıyorsun. Ayrıca o laf söylediğin chandler çeşidi şu anda dünyanın en iyi çeşididir . senin gibi oturduğumuz yerden yapmayız biz işimizi. Dünyanın her yerindeki cevizleri ve cevizcileri tanıyoruz hepsini ziyaret ediyoruz.
Eğer ispat istiyorsan al 5 tane ceviz çöğürünü git Ankara üniversitesine, orada genetik analiz yaptır bakalım aynımı çıkacak??? Parası da sorun değil ben göndereyim. Ha ben biliyorum sen yaptırmayacaksın ama ben senden fidan alıp bu analizleri yaptıracağım bakalım o zaman ne diyeceksin??