Site
Doða Ýçin Çal
Bitki Veritabaný
Forum
Galeri
E-Dergi
Sosyal Gruplar
Gönüllüler
E-Posta
agaclar.net
>
Aðaçlar
>
Meyve Aðaçlarý (Özel)
>
Ceviz
Altay ceviz (Salkým ceviz)
Kullanıcı Adı
Hatırlasın mı?
Şifre
(
https
)
Üye Ol
Galeri
Forum Yardým
Üye Listesi
Etkinlik Takvimi
Sayfaya Git
1382
Beðeniler
En Fazla
Hepsi
Sayfada
Dýþ Baðlantýlar
Konu Araçları
Mod Seç
Prev
Next
18-08-2013, 22:36
#
11
chandler
Aðaçsever
Giriş Tarihi: 05-05-2009
Þehir: Denizli
Mesajlar: 93
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi
atmel
Ben fidancý deðilim 1 yýldýr cins ler hakkýnda araþtýrma yapýyorum Altay cevizi sahibinin dediði özelliklerin benzerini araþtýrdýðým özbekistan rusya sibirya ukrayna ceviz fidaný satýcýlarýnýnda söylediðini gördük aþaðýdaki linkleri incelemenizi tavsiye ederim google ile türkceleþtirme yapabilirsiniz.
ЗМК | Сад | Орехоплодные | Грецкий орех: великан или карлик?
Ñêîðîïëîäíûé ãðåöêèé îðåõ - êóëüòóðà ïåðñïåêòèâíàÿ - Ñàäû Ñèáèðè
???????????? ??????? ????: 50 ???. ? ??????? ???????? ? ???????? ?? Slando
Zaten altay dedikleri ceviz özbekistan kökenlidir.Meyve kalitesi yeterli deðildir, vede tohumdan üretim olmaz!! öyle olsa diðer fidancýlar neden uðraþsýn aþý ile 2 sene vakit kaybetsin tohum satar geçer...
Paylaþ
Sitesinde Paylaþ
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
Konu Araçları
Printer Çıktısını Göster
Mod Seç
Switch to Linear Mode
Switch to Hybrid Mode
Threaded Mode
Gönderme Kuralları
Yeni konu
gönderemezsiniz
Konulara yanýt
veremezsiniz
Ek dosya
yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi
düzenleyemezsiniz
BB code
Açık
Smilies
Açık
[IMG]
Kodu
Açık
HTML Kodu
Kapalı
Trackbacks
are
Açık
Pingbacks
are
Açık
Refbacks
are
Açık
Forum Kurallarý
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Þu an saat:
04:31
.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)
agaclar.net
-
Arşiv
-
Başa Dön
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by
vBSEO
3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025
Dýþ Baðlantýlar
LinkBack URL
About LinkBacks
Bookmark & Share
Digg this Thread!
Add Thread to del.icio.us
Bookmark in Technorati
Tweet this thread