![]() |
|
![]() |
#39 |
Yalnız Çınar
Giriş Tarihi: 22-05-2006
|
Konu Yağlı Tohumlar İse....
Konu yağlı tohumlar olunca ve de biyodizel, çeşitlemeyi kanolanın üzerinden biraz da soyaya kaydırmakta yarar var. İnsanlar şuna takıldılar. Biyodizel = Kanola. Böyle birşey yok. Biyodizel her türlü yağdan yapılabilir. Hayvansal yağlar ve atık yağlar dahil olmak üzere. Son yazdığım iki unsur da ekilip biçilip tarımı yapılacak ürünler kadar önemli.Ancak ben bir sıra takip edelim ve sırası ile yağlı tohumları tanıtalım tanıyalım diyorum. Hadi bakalım Mine hanım iş yine size düştü. Bu sefer de konu soya. Yardımlarınızı bekliyoruz. Bizim ülkemiz ve soya hakkında neler yazılabilir başlayalım araştırmalara. Ben de bir yandan soya hakkında araştırmalarımı hızlandıracağım. Ne dersiniz? Ülkenin dört yanını kanolaya bulamak doğru değil değil mi? Kolay gelsin. Soya üzerine yazacak arkadaşları bekliyoruz. Aman Malina lütfen ayrı başlık atma soya da bu başlık altında konuşulsun. Lütfen konu öncekilerle bağlantılı olduğu için burada kalsın. Şimdiden sağol, teşekkür ederim. Malina senin de desteğini bekliyoruz. Admin olarak senin yazdığın yerleri takip edenler var. Sen de yazarsan ilgi artacaktır inanıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|