![]() |
|
![]() |
#22 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-11-2013
|
Merhabalar bu siteyi bulduguma memnun oldum iki üç gündür heycanla eve geldigimde siteye bakıyorum yeni yorumlar varmı diye ![]() ben burada içmek için bugday çimi yetişdirmiş kişilerin kullandıgı bugdayın markasını bana yazarlarsa çok memnun olurum öncelikle istegim organik bugday,çünki topragını ve suyunuda organik yetiştirmeye en uygun şartlarda çimlemeyi yapacagım,yani bugdayından topragına ve ekilecegi yere havasına kadar özel olmasını istiyorum bu yüzden 1 aydır bugday yetişdirenlerin bloglarını ve detox thermal sitelerinde özel bugday çimlemelerde nelere dikkat ettiklerini okudum bu yüzden bence bugdyın sıradan aktar bugdayı olmamasına karar verdim . (ayrıca ****** aşurelik bugday zaten olmayacak) - - - - - - - - - - sizlerin deneyimini bilmek istedim. Bugday çimi suyunda daha saglıklı verimi eksik olmaması için, kalite marka farkı ? ektigimiz bugdayın organiek olması şart olmaz ? mı ..bence bunu çimin suyunu uzun süre içenler bilirler diye düşünüyorum .. kullandıgınız bugdayın markasını yazarsanız çok memnun olurum selamlarımla ellisa Düzenleyen ellisa : 12-11-2013 saat 22:02 Neden: konu eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
|
|