![]() |
|
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-09-2020
|
Alıntı:
Suyunu süzmek fazladan uğraş gerektireceği için tankı fermantasyon bitene/azalana kadar hiç açmayı düşünmüyorum. J-S Kompost Biyoreaktörü yazılarınızı okumuştum. Bu yöntemde sürekli sulama ihtiyacının olması ve benim sürekli olarak bahçeye gidemeyecek olmamdan dolayı yapmak istemedim. Laktik asit bakterisi sıvısını bütün tuşlara basarak üretmeyi düşünüyorum. ![]() Elimde; 1 adet sıvı entoregermina kids probiyotik, Kod:
Beyan edilen içerik: 2 milyar kob Bacillus clausii suşu ve saf su Kod:
Beyan edilen içerik: Mikrokristalinselüloz (e460(i)), probiyotik mikroorganizma (sacchoromyces boulardii),mannitol (e 421), silikon dioksit (e 551), yağ asitlerinin magnezyum tuzları (e470b), doğal çilek aroması, doğal muz aroması, doğal çikolata aroması, izomalt(e 953), stevya Bunlara ek olarak kefir mayası, kuru maya ve 18 ay önce pirinç suyu tarifiniz ile yaptığım buzdolabında bekleyen laktobasil serumum var. Bu saydıklarımın hepsini, "kaynatılmış su-izopropil alkol- kaynatılmış su" (keşke yeterince saf suyum olsa ![]() Bunun sonucunda elde edeceğim sıvı sizce yeterli midir? EM içerir mi? Acaba eczaneden farklı bir kaç probiyotik daha alıp eklesem mi? Tekrardan teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
bokashi, bukashi, gübre fermantasyonu, tavuk gübresi, tavukçuluk |
|
|