![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2022
|
yavuz10
Paylaşmayı planladığım tohumlar: 1- Lunar White Havuç Tohumu 2- Misk Adaçayı 3- Swiss Chard Bright Light Pazı Tohumu 4- Manyas Kazak Fasulye 5- Hayıt 6- Sarı Kapya Biber Tohumu 7- Safranbolu Mevlana Fasulye 8- Safranbolu Empirme Fasulye 9- Kirpi Salatalık 10- Kristal Limon Salatalık 11- Yer Kirazı 12- Kuşkonmaz Dikkat! çok önemli: Bu mesajın (ilk mesajın) altındaki "Taleplerime Ekle" linkine tıklaMAYIN... Dikkat! Tohum talep edenler, tohum talep etmeden önce kargo adreslerini LojistikMerkezine gönderdiğinizden emin olunuz. Tohumları gönderme zamanı geldiğinde adresiniz yok ise ya da eksik ise talepleriniz geçersiz sayılır. Yeni sistemin özelliklerinden birisi de tohum talep etme işleminin artık sadece "Taleplerime Ekle" butonuna basılarak yapılacak olmasıdır. ilk mesajda dağıtılacak tüm tohumlar yer almaktadır. Herkes tüm tohumlardan istemeyeceğine göre, tek tek tohumların tanıtıldığı mesajların altında yer alan "Taleplerime Ekle" butonuna tıklayarak istekte bulunmalısınız... Tohum adını yazarak yapılan talepler geçersizdir. Düzenleyen yavuz10 : 11-11-2023 saat 15:14 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Lunar White Havuç Tohumu
Düzenleyen yavuz10 : 07-10-2023 saat 21:12 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Misk Adaçayı
Tohum sayısı sınırlı 10 kişiyle paylaşabilirim. Düzenleyen yavuz10 : 08-10-2023 saat 22:16 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Swiss Chard Bright Light Pazı
Not, tohumları üç farklı kişiden renkli pazı olarak aldım ama birininki sadece yeşil çıktı o yüzden yeşil saplı pazıların tohumu biraz ağırlıklıdır. Suyunu eksik etmedik, dört beş kök pazıyı yıl boyunca hasat edip sürekli tükettik. Gark ettik pazıya, ıspanağı hiç aramadık ![]() Düzenleyen yavuz10 : 17-10-2023 saat 09:21 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Manyas Kazak Fasulyesi
Not: Geçen sene dağıttığım kuru fasulye tohumlarındandır. Buzdolabında saklandığı için çimleneceğini düşünüyorum. Adını da öğrendim ![]() Düzenleyen yavuz10 : 25-10-2023 saat 06:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Hayıt
Tohumu Sn. Musa Gündoğan'ının tıbbi aromatik bitki adası için paylaşıma açıyorum. Şuanda elimde çok az tohum var, 2 kişiyle yani toplamda 3 kişiyle paylaşabilirim ![]()
Hayıt (ağacı) fazla boylanmayan bir çalı bitkisidir. Hazirandan sonra mor hafif kokulu minik çiçekler salkım şeklinde açmaktadır. Tohumların olgunlaşması sanırım biraz uzun sürüyor. Yetiştirmesi kolay, fazla bakım istemeyen bir bitkidir. Normalde daha fazla tohumum olacaktı ama sanırım yaprakları kabaran nokta nokta olan hastalığa çabuk yakalanıyor. İki kere sert budamayla bu hastalığı atlattı. Tıbbi kullanımları için lütfen araştırınız. Düzenleyen yavuz10 : 31-10-2023 saat 20:24 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sarı Kapya
Talep sınırına ulaşıldı.
Bugün herkes kamber biberlerden bahsetti. Bende o zaman dedim bi biber paylaşayım ![]() 10 kişilik tohum vardır bilginize. Düzenleyen yavuz10 : 01-11-2023 saat 21:25 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Safranbolu Mevlana Fasulye
İhtiyacımdan fazlasını dağıtıyorum meraklısına. Bu tohumları geçen bahar safranboludan ekmek için almıştım ama bazı sebeplerden ötürü maalesef ekemedim. Tohumları aldığım kişide dört-beş çeşit fasulye vardı. Hepsine yağlı fasulye diyoruz dedi ama bu fasulye bence mevlana fasulye fakat benim bildiğim mevlana fasulye biraz daha yuvarlaktı. O yüzden tahmin yürüterek kendim isimlendirdim. Doğrusunu bilen varsa lütfen bana yazsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|