![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Dostlar, Fotoğraf yarışmalarının sonuçlarına ilişkin Malina ile özel yazışmalarda ve agaclar.net teki forumlarda birtakım eleştiriler getirdim. Hatta Sevgili Malina'nın biraz dikta yönetimi gösterdiğini de düşündüm ve Malina'ya bunu da belirttim. Malina da buyur jüri üyeliği yap dedi. Burada daha önce de özür dileyerek açıkladığım gibi ben bu görevi yerine getiremedim. Evet bu kız bu siteyi kurmuş oradan buradan iz sürerek insanları buraya toplamış. Beni de fotokritikte enselemişti. Ben şunu gördüm ki birşeyleri eleştirmek yapmaktan çok çok kolay.Kurulan bir müesseseyi yaşatmak çok büyük fedakarlıklar istiyor. agaclar.net i Malina kurmuş ama hep beraber yaşatacağız. Bu mekan hepimizin sorumlulukta. Elimizden gelen desteği verelim. Fotoğraf yarışmasına katılan arkadaşlara mesaj yollamış bulunmaktan ziyade değişik zamanlarda fotoğraf yollamış olma şartı getirilmesi daha münasiptir. Hasan42 ye son kitabın hala ulaşmamış olması Şule Yayınlarındaki bir aksaklıkla benim göndermiş olduğum faksı kaybedip barna dönmemiş olmalarından kaynaklandı. Malina'nın beni ikazı ile öğrendim kitap kendisine ulaşacaktır. Bu yarışmalarda verilen kitapların maddi değeri önemli değildir. Önemli olan burada bir beraberlik ve ağaç muhabbeti geliştirmektir. Bu site bana göre çok önemli bir hizmeti yerine getiriyor. Hepinizi muhabbetle kucaklıyor, Erguvan Zamanı'nın yaklaştığını ve Erguvan ile ilgili her türlü etkinlik ve proje beklediğimi hatırlatıyorum. www.erguvandostlari.com |
![]() |
![]() |
|
|