Alıntı:

| 
					Orijinal Mesaj Sahibi malina

[B]forumun yerini bile bilmeyen bu yüzden yarışmada ilk 5'e girse bile ödül seçmesi gerektiğinden bihaber arkadaşlar
Bu arkadaşların bizim amacımıza yaptıkları katkıyı takdir edelim o zaman.. Yaşasın bihaber arkadaşlarımız..  3-5 kişi arasında seçim yaparız .
İyi ya işte, en azından kişiler arasında seçim yapılır.. Bir mesajlı üye ile diğerlerini eşit tutmak yanlış değil mi ? Sizi kandırıyorlar !!

Ben, agaclar.net yarışmalarının amacını yanlış mı anladım aylardan beri ? "Biz zaten siteye gönül verdik, yarışmaya katılıp da ödül kazanmamız, sitenin aktif bir üye kazanmasından daha önemli değil" diyerek yarışmalara katılmamak büyük bir hata mıydı ?

Evet   No comment ..    
Kurallar arasında iki yarışmada üst üste derece alanın ödül alamayacağı yazılıydı. Ama bu kadar iş arasında yarışmaların neredeyse tümü bana kaldı diye bu kuralı çıkardım . Takip için ayrı zaman gerekiyor. Bunun yerine, üst üste belirgin biçimde ödül alan arkadaşa, özelden bir süre yarışmaya girme diye yazmayı düşündüm . Mesela Hasan42
Ben de bu yaz Miami'ye tatile gitmeyi düşündüm ..    neden bana değil de sana soruluyor 
Popüler olmak zor zenaat !   
İlgilenen benim, yeni sorular varsa beklerim   En zorlarını ben sordum.. : rolleyes: | 

Diğerleri neden kolay soruyor, anlayamıyorum..