View Single Post
Eski 19-02-2006, 17:42   #49
hasan42
Ağaç Dostu
 
hasan42's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-11-2005
Şehir: Konya
Mesajlar: 517
Merhaba Arkadaşlar.
Bu siteden hiç haberim yokken çektim bu fotoğrafların çoğunu. Siteyi tanıyınca güzel bir amaca hizmet ettiğini gördüm ve yüklemeye başladım. Siteyi seviyorum ve bir şekilde katkıda bulunmak istiyorum. Yarışma da sitenin çalışmalarının bir parçasıydı ve oraya da katıldım ve ödüller geldi, yani ödül bir amaç değildi. (Ama gurur vericiydi, bunu belirtmeliyim.)
İki kezden fazla ödül alınamayacağı kuralını bilmiyordum, zaten bunun kararını da ben vermedim. Yine de bende bir rahatsızlık oluşturdu bu durum.
Önerim şu, madem site gönüllülük esasına göre çalışıyor, yine ben yarışma da dahil kendimce katkıda bulunmaya devam edeyim, çünkü katılım düşük ve belki de bu insanların katılım isteğini olumsuz etkiliyor, ama ödül istemediğimi de beyan edeyim. Hatta aldığım ödülleri de ağaçlar.net'in amaçları doğrultusunda yeniden kullanalım. Bunu alınganlık göstererek yaptığımı falan düşünmeyin. Samimi olarak söylüyorum. Zaten 3. ödülüm henüz gelmedi. Bu kitabı, örneğin bir okula ağaçlar.net'in tanıtım yazısıyla birlikte gönderin. Çok daha önemli bir iş görmüş olur.
Hepinize selamlar.

hasan42 Çevrimdışı   Başa Dön