agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri > Yabani Ot Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni90Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-03-2007, 22:26   #11
Ağaç Dostu
 
öğretmen's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-02-2007
Şehir: sarıgöl
Mesajlar: 166
Yozgat'ta efelekten bulgurla sarma yaparlardı.Ayrıca madımaktan ( oradaki adı cacıktı) bulgurlu yemek yaparlardı.Tıpkı ıspanak gibi.Çok güzel olurdu.Kurutup veya konservesini yapıp kışa saklarlardı.Efelek gerçekten de pazı ya benziyor.Ama hatırladığım kadarıyla efeleğin yaprağı biraz daha sivriydi.Pazı şu anda bahçemde var.

öğretmen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025