![]() |
|
|
|
|
|
#1 | ||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-01-2012
|
Alıntı:
Alıntı:
Sn. Odeh, sizi bazı üyeler konusunda uyarmak isterim, kendilerini avcılık karşıtı olarak tanıtırlar ama tıpkı kaçak avlanan bohçacıların yaptığı gibi tuzak kurarak karşı tarafın bu tuzağa düşmesini beklerler. Bu tip provakatif mesaj yazan üyelerin tuzağına düşmemeniz konusunda sizi uyarmak istedim. Bu kişiler bizi doğaya faydalı işlerde (ağaç dikmek gibi) görseler bile mutlu olmazlar, onların istediği bizi doğaya zarar verirken görmek, işte o zaman mutlu olurlar. Nasıl bir ruh halinde olduklarını siz düşünün artık. |
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Böyle bir mesaj yazmamalıydınız. Bu mesajı bu şekilde yazmış olmanız dahi, sizin hakkınızda bu şekilde provakamı yapıyor diye düşünmemi gerektirmiyor. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin karşınızda olan düşünceye bu ifadelerle saldırarak insanları kızdırıyor ve aynı zamanda da cevap hakkı doğmasına neden oluyorsunuz ve bu kısır döngü şeklinde devam edip gidiyor. Bir ortak paydada buluşamayacağınızı bu kadar net bildiğiniz kişilerle tartışmaya çalışmak da bir çeşit provakasyon değil mi? Ayrıca insanları bu şekilde aşağılamak sizi o beğenmediğiniz kişilerle aynı düzeye indirmiyor mu? Bu tür söylemler tartışmanın seviyesini sizce nasıl etkiliyor? Avcılık forumları herhalde vardır. Aynı burada agaclar.net'te ilgi alanları bitkiler olan insanların biraraya gelerek bitkileri ve bakım, üretim,bitki hastalıkları vb. ilgili konuları tartışması gibi oralarda da av ve avcılık sevenler birarada tansiyonu böyle gereksizce yükseltmeden avcılığı ve avlanmayı tartışıyorlardır diye düşünüyorum ve (benim fikrim, tabii ki sadece beni bağlar,siz farklı düşünüyor olabilirsiniz ama) sanki bu tartışma o forumlara daha çok yakışırmış gibime geliyor... |
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Düzenleyen syılmaz : 31-01-2012 saat 22:26 Neden: imla |
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
5 yıldır üye olduğum ağaçlar.net'te yıllardır tuzağımı kurmuş düşecek birilerini bekliyordum. Demogoji yapmayı hiç sevmem; ancak mesajlarınızdan gördüğüm kadarıyla bu konuda bayağı başarılısınız. Nedense günümüzde bozgunculuk ve bölücülük çıkaranlar ağzından DEMOKRASİ ve BARIŞ'ı; hırsızlık ve yolsuzluk yapanlar ADALET'i, cinayet ve katliam yapanlar VİCDAN ve MERHAMET'İ düşürmezler. Bizim buralarda bir deyim vardır; " Çingene adını başkasına takarmış." diye. Bu deyime de hak vermeye başladım. Alıntı:
" Yok yaşlıymış, izin varmış, harika bir trofeymiş vs." gibi bahanelere sığınmayın. Bir şekilde öldürüyorsunuz. Öldürürken vicdanınız rahatsa ya öldürmeyip yaşatmayı seçen bizim vicdanlarımızda; ya da siz öldürenlerin vicadanlarında çok ciddi sorunlar var demektir. İki taraf aynı anda haklı olamaz. Ruh halimiz hakkında siz rahat olun. Her yıl yüzlerce ağaç dikerek, yaban hayvanlarına yem, su ve barınak alanları oluşturarak, yasak olan bölgelerde avlananları şikayet ederek; kısacası öldürmeyip yaşatarak, çoğaltarak, tüketmeyip üreterek çocuklarımız için daha yaşanılabilir bir dünya bırakmaya çalışıyoruz. Bazı mesajlarımın ne şekilde algılandığı konusunda kuşkularım olduğu için yanıt vermeyeceğim. Saygılar. |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Mesaj nasıl da adresini buluyor. ![]() Avazınızın çıktığı kadar bağırıp çağırmaya devam edin, zaten yapabildiğiniz tek şey bu. Ortaya hiçbir mantıklı düşünce koyamayan, tek yaptığı siz öldürüyorsunuz, öldürüyorsunuz, öldürüyorsunuz diye tekrarlayıp duran. Çevrecileri bir tek kendisi gibi olan insanlardan ibaret sayan. Kendisi gibi düşünmeyen herkesi, cani, psikopat, ruh hastası sanan biriyle muhatap olacak değilim. Dediğim gibi siz bağırmaya devam edin, ben bundan sonra bağırıp çağırmalarınızı duymayacağım. Düzenleyen syılmaz : 01-02-2012 saat 22:21 Neden: düzeltme |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Tanrıya bin şükür ki, mantığım öldürmeyi marifet sananların mantığıyla aynı değil. Beni muhatap alın diye ölüyordum ben de. Ve en önemlisi, Türkiye'nin bir numaralı çevreci sitesinde, belli bir adap-erkan içerisinde insanlarla tartışırken bu ruh haline bürünüyorsanız, dağda, ormanda elinizde silahla savunmasız hayvanlar karşısında acaba nasıl bir ruh haline bürünüyorsunuz sayın " DOĞAYA KATKIDA BULUNAN BİLİNÇLİ AVCI" Düşünmek bile istemiyorum... Düzenleyen Tamtutulma : 01-02-2012 saat 16:36 Neden: Yazım yanlışlarının düzeltilmesi |
||
|
|
|
![]() |
|
|