![]() |
:))
|
Sayın zenfree, uzun zamandır yoksunuz. Sukulentlerinizin bugününü merak edip, sayfanıza geldiğimde sizi bulamadım. Umarım her şey yolundadır, bir sorun yoktur. Gelişmeleri en kısa zamanda görebilmek dileğiyle...
Yokluğunuz hissediliyor. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili SDurul, bu yaz biraz farklı geçiyor. :) Herşey yolunda teşekkür ederim. Bu fotograf sizin için.:)
Eklenti 324372 |
2 Eklenti(ler)
Echinopsisin sekiz çiçeği aynı anda açtı. Kadraja sığdıramadım. :) Diğer türler de açmaya devam ediyor. Sukkulentler de iyi durumdalar. İki tane kaybım var malesef. Aloe ve euphorbia resinifera türlerinden kayıplar. Kargalar sedumlara rahat vermiyorlar. Benden haberler şimdilik bu kadar.:)
Eklenti 324373 Eklenti 324374 |
Sevgili zenfree, teşekkürler teşekkürler... Bu nasıl bir güzelliktir böyle? Nazar değmesin.:)
Aranjmanınız çok şık, bu arada. Ben kendim bitkileri aynı saksıda topladığımda sanki sıkışıp rahatsız oluyorlar gibi geliyor. Bozup ayrı saksılara alıyorum, toparlanmaları süre alıyor. Şimdi yine düşündüm, bir aranjman oluştursam mı? Bitkiler konusunda sabırsız yapım gereği hep başa dönmüş oluyorum.:rolleyes: |
Özledik seni ve güzelliklerini Zenfree çok ara verdin echinopsislerin ve arajmanın muhteşem görünüyor harikalar kendini özletme arada cee deyiver:)
|
Muhteşem kareler bayıldım doğrusu,devamını da dört gözle bekliyorum.;):)
|
2 Eklenti(ler)
Burayı takip eden, beğenen ve mesaj yazan herkese teşekkür ediyorum.:)
Yağmurda echeverialar :) Eklenti 325498 Eklenti 325499 |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sukulentleri sizin sayfada görünce daha cok seviyorum nedense ;)
Bu kadar al benili nasıl beceriyorsunuz Sayın zenfree hele o turuncu Echinopsis kesin insanı hasta eder muhteşem |
Sayın iris41 teşekkür ederim. Ancak echinopsis turuncu değil, sanırım çektiğim ışık sizi yanılttı.:) Gece sarı ışıkta uzun pozlanmayla çektim. Selamlar.
|
Alıntı:
|
Sukulentleriniz çok güzel her sayfada bu bende var bu yok bundan edinmem gerek diyorum,balkonlar dolmaya başladı ama ilgimi çeken her türü edinmek istiyorum burada ki birçok arkadaş gibi.hepsini sağlıklı büyütmeniz dilerim.
|
Sayfaniz cok ogretici olmus.Kendi adima,bende olan turlerden bazilarinin adlarini ogrendim.
Cok iyi bakmissiniz hepsine.Cok guzel buyumusler.Nazar degmesin. Kisin iceri mi aliyorsunuz?Ben bir sera aldim.Kisin da orada tutmayi planliyorum.Sizce zarar gorurler mi?Seranin kislik ve yazlik iki ortusu var.İkisini de ust uste ortecegim. |
Sayın zenfree, hepsi çok güzel. Bu türe ilgim olduğunu hatta bir kaç bitkim olduğunu sayenizde öğrendim. Sayfanızda gezdikçe huzur buluyorum. Rica etsem
884. mesaj da ki ( ilk resim) bize göre soldaki bitkinin adını yaza bilirmisiniz. Sevdiklerinizle birlikte mutlu ve sağlıklı günler dilerim. İyi bayramlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bir kaç görüntü.:)
Eklenti 334411 Crassula exilis Eklenti 334412 Crassula exilis Sayın Güngör Salman'a teşekkürlerimle. Eklenti 334413 Eklenti 334414 Eklenti 334415 |
Hepiside çok güzel ve sağlıklı.
|
Sn.zenfree,hepside mükemmel görünüyorlar, crassula baby necklace nın böyle güzel çiçek açtığını ilk defa sizde görüyorum.Bende de var minik boy,aldığımdan beri hiç büyümüyor gibi geliyor.Direk güneşi seviyor mu acaba? Sevgilerimle...
|
Evet seviyorlar.:)
|
ne kadar güzeller tebrikler
|
5 Eklenti(ler)
Çiçek açanlar
Eklenti 335553 Eklenti 335554 euphorbia flanaganii Eklenti 335555 sedum spectabile Eklenti 335556 sedum sieboldii Eklenti 335557 sedum sieboldii |
Sukulentlerinize bayıldım, 1082 nolu resimde sonuncusunun adını öğrenebilirmiyim, mutlu günler.
|
Sayın ayhat teşekkür ederim. Sorduğunuz bitki sedum sieboldii.:)
|
4 Eklenti(ler)
Sonbaharla birlikte bazı bitkilerin saksılarını değiştirdim.
Eklenti 335977 Eklenti 335978 Eklenti 335979 Eklenti 335980 |
3 Eklenti(ler)
Sonbaharda sukkulent aşkı. Renklerine hayranım.:)
Eklenti 335981 Sedum spurium, sedum spathulifolium, sedum sieboldii Eklenti 335982 Sedum spurium Eklenti 335983 sedum sieboldii |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025