![]() |
Hepsine bayıldım:), çok güzeller ellerinize sağlık.
|
beimde sukulentlerim var . çokta seviyorum ama hepsinden olsun diye zorlamıyorum .on iki tane var .resimleri yollarım .sevgiler.
|
Bir hayli uzak kalmışsınız. Mayıs'tan bu yana kaktüslerden uzak kalmadığınızı umuyorum.
|
cok güzel bir görüntü oluşturmuş, bayıldım.
|
Merhabalar, kaktüs ve sukulentlerinizi bastan sona büyüyk bir zevkle izledim ne kadar özenle bakmissiniz hayran olmamak mümkün degil dogrusu ... Tebrik ederim emeginize saglik...
|
Sayfanızı baştan sona büyük bir zevkle inceledim. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Nice güzelliklere ....
|
Merhaba
abla nerlerdesin faceden ayrıldın görüşemiyoruz.inşallah iyisindir sevgiler selamlar |
bunlar n'asıl bir güzelliktir! bakmaya kıyamıyor-doyamıyor insan.
|
Lütfen bana yardım edin crasulla ovatam bikaç gündür yanlara düşmeye başlamıştı saksıdan çıkarıp baktığımda köküne yakın yerinde çürümeye benzer bişi gördüm şimdi napıcam lütfen yardım ölsün istemiyorum:(
|
Bu kadar crassula çeşidini bir arada görmemştim, teşekkürler.
|
Sn Zenfree Günlerce güzellikleri seyrettim.Benimkilerin birkaçına isim yazdım.Bir çok bilgi aldım,teşekkürler.Ellerinize sağlık.
|
Sn Zenfree,
Bugün sayfanızı gezmekten çalışamadım :) Çok keyif aldım, elinize saglık çok güzeller hepsi de.. Uzun süredir yeni bir paylaşımınız yok, merakla bekliyorum, sevgiler |
Budha çok hoş görünüyor, bu arada boyu uzamıştır. Saygılar.
|
Sayın zenfree özellikle gymnocalycium türlerinizi ve fotoğraflarınızı çok beğendim. Elinize sağlık.
|
Çoook uzun zamandır buralarda yoksunuz ama ben her sayfanızı hayranlıkla tek tek gezdim. Bir 39 sayfa daha olsa onu da gezerdim. Keşke devam etseymişsiniz.
|
Sizin anlatım dilinize & estetik algınıza hayran kaldım! ❤️
|
Sevgili Zenfree neden bırakıp gittiniz buraları,ne çok sorum var size bir bilseniz :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025