![]() |
Maşşallah, maşşallah, maşşallah, nazar değmez inşaallah.
|
Bir süre uzak kaldım sayfanızdan ama bunca güzellikle karşılaşınca ruhum açıldı. Bu sukulent sülalesi sizi çok seviyor, bu kesin. "Bir yıllık fotoğraf yükledim, gerisi sonbahara" demek, kaktüslerinize, sukulentlerinize ve bize haksızlık olur Sayın Zenfree.
|
3 Eklenti(ler)
Sayın mrmusti, Sayın PlentyPlant çok teşekkür ederim. Çiçeklenen kaktüslerimi ekliyorum.:)
Eklenti 304101 Eklenti 304102 Eklenti 304103 |
5 Eklenti(ler)
|
Muhteşem bir paylaşım, özellikle fotograftaki çerçeveleme ve ışık mükemmel görsellik sunmuş. Ellerinize sağlık.
Tüm saksıların birlikteliği cenneti andırıyor. Maşallah, nazar değmesin. |
3 Eklenti(ler)
Kalanchoe Manginii
Çok da çabuk büyüyor. Nisan ayında bitlerin istilasına uğramıştı, bütün tomurcuklarını ve yeni yaprakları budamıştım. Hiç ümidim yoktu ama toparlandı ve yeniden açtı. İnanılmaz güçlü. Eklenti 308036 Eklenti 308037 Eklenti 308038 Kumrular yumurtlamak için saksı beğenmeye çalışıyorlar.:) |
Kaktüsleriniz ve kalanche manginii harika çiçekler açmış resmen görsel şölen, zevkle izledim sevgiler.
|
Renk renk kaktüsler kalaonşör harika maşallah.
|
Mangini çiçekleri küpeye benziyor, kurtulduğuna senin kadar sevindim, gerçekten güzelmiş.
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Geçen yıl bizimle bayram gezmesine gelen gymnocalycium ragonesii yeniden açtı.:)
Eklenti 308470 Eklenti 308471 |
2 Eklenti(ler)
Astrophytum asterias, emin olun fotojenik değil. Gerçek hali daha güzel.:)
Eklenti 308473 Eklenti 308474 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Gymnocalycium mihanovichii devamlı açıyor. Çiçekler üzerinde bir hafta kadar kalıyor.
Eklenti 308485 Eklenti 308486 |
2 Eklenti(ler)
|
Ve rengi de muhteşem...
Alıntı:
|
Ba-yıl-dım. Hepsine... :)
Bir şey farkettim. Tanıdığım kişilerin mesajlarını okurken onlaın mimik ve konuşma şekillerini kafamda canlandırıyorum. Mesela... Alıntı:
|
Kalanchoe Manginii bana dayanabilir sanırım:)
Yok yok kesin kaktüsler beni kara listeye aldı. 3 tanesi dışında açan olmadı. Seninkilere inanmak mümkün değil. Çok güzel çok, aynı sevinci bizlerede yaşattığın için çok teşekkür ederim. |
Ooohh gözüm gönlüm doydu. Bekliyordum zaten bu kadar sessizlikten sonra yine bir bomba patlayacak diye, patladı:)
Çok güzeller sevgili zenfree, fotojenik olan da olmayan da;) Hepsi gayet güzel poz vermişler, siz de her zamanki gibi gayet güzel görüntülemişsiniz. Alıntı:
|
Evet hepsi harikalar, benimkiler de tomurcuklu çok az kaldı, Nisan-Mayıs kaktüslerin en çok açtıkları zaman. Bu aralar, yaz aylarında çiçek açan türler araştırıyorum...;)
|
Alıntı:
|
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.:) Yazılanları okuyunca çok mutlu oluyorum. Bu durumu şöyle tarif edebilirim. Sanki he biriniz benim kaktüslerimsiniz, yazdıklarınız da kaktüslerimin muhteşem çiçekleri gibi. :))
|
Sayın zenfree, bu güzel sözleriniz üzerine kendime bir kahve ısmarladım. Kendi adıma teşekkür ediyorum.
İzmirde bir biz arkadaşlar arasında böyle güzel sözler duydukmu hemen uydurduğumuz bir cümle vardır. "Yaz altına Kemal Atatürk al duvara as." diyerek. Bu güzel sözleriniz için de böyle diyorum. Alıntı:
|
Bir gün kaktüs yerine konulacağımda sevineceğim hiç aklıma gelmezdi. :D
Şu turuncu çiçeğe benzemeyi tercih etsemde ;) |
Mustafa Bey bu iltifat için teşekkür ederim.:)
Limoncuğum istediğini tercih edebilirsin.;) Geçen yıl bana verdiğin sarıkız bütün kışı karın altında geçirdi ve hatta kaldı. Şimdi büyüdü ve çiçeklendi. Gördükçe seni hatırlatıyor. Her an su istediğinden, her an aklımdasın diyebilirim.;) Sevgiler. |
2 Eklenti(ler)
Nevsun Hanım'ın sempervivumları kadar coşkulu açmadılarsa da, bunlar da fena değiller.:)
Eklenti 310804 Eklenti 310803 |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Beyazın asaleti de bir başka:) Her ikisi de çok güzel açmışlar.
Frithia pulchra'nın sevimliliğine ne demeli:) Geçen yıl aldığımda pek bir paniklemiştim nasıl yaşatacağım diye. Sanki zor bir bitki gibi gelmişti bana ama hiç de öyle değilmiş. Yarın-öbürgün biz de çiçeğimizi göstereceğiz:) Alıntı:
Haa, hani bizleri kaktüs olarak düşünmüştünüz ya. Ben izninizle G. ragonesei olayım. Hem güzel açarım hem de bol bol gezilere giderim:p |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025