![]() |
Tacitus bellus'un çiçek renkleri harika görünüyor. Rebutiaların çiçekleri ise favorim. Ellerinize sağlık.
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Harika görünüyorlar euforbia milli de çok şirin maşallah:)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Beğen butonu kesmedi. Gymnocalycium özellikle rengi mükemmel...
|
Vildan Hanım teşekkür ederim.:)
|
Vay, vay, vay... Sen bu işi biliyorsun diyorum, başka da bir şey demiyorum.
Beğenin yanına çoooook beğendim tuşu gerek oluyor bazen :) |
Limoncuğum teşekkür ederim.:) Diğerleri teker teker açacak gibi. Tomurcuklar birlikte büyüse bile birbirlerinin açmasını bekliyorlar sanki. Geçen yıl bu kaktüsümün açmasını görememiştim. Bana şov yaptı galiba.:)
|
Alıntı:
|
Bu güzel fotoğrafların gazıyla biraz önce gittiğim Bauhaus dan hiç düşünmediğim halde görünce dayanamadığım, üzerleri tomurcuk dolu bir sürü kaktüs aldım. Biri yukarıdakinin aynısı (kıskançlığın bu kadarı...) Onun çiçek formuna bayılıyorum. :)
Eve gidene kadar zarar görmesinler diye minik saksıları arabanın tüm kapı içlerindeki bölmelere yerleştirdim. |
Heheheheh!:cool:
Daha kıskanacağın çoook çiçekler olacak.:p |
Süperlerrrr.... demeden geçemiyeceğim.
Gercekten, çiçeklerin efendisi olmayı hak etmiş coklu açarak. Diğerlerini merakla takipteyim, şov bitmez bu güzelliklerde. |
Alıntı:
|
Hakikaten, bazen "beğen" tıklaması yetersiz olabiliyor. "Acaip beğen", "Kıskan" filan gibi tıklamalar da olması lazım.
|
Alıntı:
|
Ben de aynen katılıyorum size gençler :)
|
çok güzeller darısı basımıza :)
|
Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.:)
|
Alıntı:
|
Sayın Zenfree,
Kaktüs ve sukkulentleriniz harika. |
3 Eklenti(ler)
Açanlar.:)
Eklenti 296921 Eklenti 296922 Bu çiçek ikiz gibi açtı. Yani tek tomurcukta iki çiçek var gibi.:) Eklenti 296923 |
3 Eklenti(ler)
|
Sarı gymno mihanovichiilerinizi çok beğeniyorum, daha önce bu rengini hiç görmedim.
Bu güzelleri nereden bulabiliriz acaba Sayın Zenfree? |
Sevgili Zenfree, vallahi kıskanmıyorum. Senin bitkilerine bayılıyorum. Nasıl bir bakım bu, lütfen doğru söyle ne yapıyorsun bunlara :p
Hepsi birbirinden güzel, çok ama çok çok beğendim. Ellerine , kollarına , gözlerine, beynine ve güzel yüreğine sağlık. |
Ben kıskanıyorum sevgili Zenfree ben daha hiç çiçeklerini görmedim:( seninkilerin maşallahı var harika gidiyorlar:)
|
maşallah diyorum ...
|
Bütün bir sayfanıza tek solukta baktım baktım öldüm.Bende istiyorummm bayıldım harika süper yetmiyor bence bu kelimeler en kısa zaman da bende alacağım çook kıskandım :)
|
Valla ben kıskanmıyorum. ;)
Aksine, böyle güzel bitkilerin, böyle usta ellerde yaşaması çok güzel... Satın aldığım veya sahip olduğum sukulentlerin neredeyse çeyreğini sürekli kaybeden biri olarak, Zenfree'nin bitkileri adına seviniyorum, çok şanslılar.... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025