![]() |
Selam Yener Bey,
#422 no'lu iletinizde kesdiğiniz kaktüsünüzün kurutma sürecini tamamlayıp, toprağa ektiniz mi? Merak ettim. Bu uygulamanızı sayfalarınızda ara ara bizimle paylaşmanızı rica edeceğim. Deneyiminiz bizlere de ilham verecektir. Saygılarımla,.. |
Alıntı:
Sayenizde biraz araştırdım diatomit'i. İyi bir absorban olması en önemli özelliğiymiş. Sanırım siz de bu nedenle köklendirirken kullanıyorsunuz. Bitkiyi uzun süre nemli tutuyor. |
Alıntı:
ile paylaştım.Bilginiz olsun. |
Yener bey merhaba, yeni kaktüsleriniz çok güzel maşallah. Aileniz iyice genişledi, ne güzel. Lithopslar da çok şirin. Bu minik taşlarla yavaş yavaş ısınmaya başlıyoruz birbirimize , bakalım biz ne zaman edineceğiz. ;)
Sayfanız bilgi paylaşımlarıyla çok yararlı oluyor, teşekkür ederim. Saygılar. |
2 Eklenti(ler)
Bugün iki adet kaktüs ve suculent tabağı hazırladım.Biri Echeveria çeşitleri
|
3 Eklenti(ler)
Diğeri ise Astrophytum çeşitleri
|
Ellerinize sağlık, çok güzel olmuşlar, beyaz taşlı olanları daha çok sevdim. Kırmızı taşlar bitkilerin güzelliğini gölgeliyorlar gibi geldi bana.
|
Sayın Doğayla Barış sayfamı ziyaretinizden memnun oldum.Çeşitlerim biraz fazlaca arttı bende bu yüzden tek tek olan kaktüsleri bir aile ortamına almaya ve bu yüzden aynı aileye ait olanları tek bir saksıya almaya gayret ediyorum. Selamlarımla.
|
Ellerinize sağlık Yener bey.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bugün de Adromischus çeşidinden bir tabak hazırladım.
|
Selamlar,
Affınıza sığınarak bir soru sormak istedim. 2 no'lu iletinizdeki kaktüse iki farklı tür aşılanmış sanırım. Son hallerini merak ettim.Bu aşılamayı siz mi gerçekleştirdniz? Bir bitkiye tek tür aşılandığını sıklıkla görüyordum. Fakat bu farklı. Saygılarımla, |
Yener bey,muhteşem bir koleksiyona sahipsiniz güle güle büyütün hepsini inşallah.Arajmanlarınızda çok güzel olmuşlar,ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
aldın.Çok beğendiğim bir çeşitti.Bu kaktüsü bir aranjman saksısında kullanarak bir dostuma hediye ettim.Selamlarımla. |
Alıntı:
|
Yener bey,hepsi çok çok güzeller bol çiçekli olsunlar.Saygılar.
|
Alıntı:
|
Yener bey hepsi çok güzel düzenlemelerinizin ama ben adromischuslara bayıldım:)
|
Teşekkür ederim Sevim Hanım,bende sizdeki Astrophytum türlerini çok beğendim.çok güzeller.
|
4 Eklenti(ler)
Mart ayının gelmesi ile birlikte balkonda bulunan bir kaç Echeverialarımın hem bakımını,hemde saksı değişimini yaptım.
Echeveria Agavoides Eklenti 272650Eklenti 272651 Echeveria Derenbergii Eklenti 272652Eklenti 272653 |
4 Eklenti(ler)
Echeveria agavoides cristata
|
Yener Bey, hepsi çok sağlıklı, görünüyorlar. Yeni saksıları ile daha bir coşacaklardır. Ellerinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Ağaçlar netin tüm bayanlarına 8.Mart.2012 Dünya Kadınlar günü münasebetiyle ;
Sevdiklerinizle beraber,severek ve sevilerek ama hem insanca hem de kadınca uzun,sağlıklı bir yaşam dileğimle DÜNYA KADINLAR GÜNÜnüzü kutlarım. |
bugün OBI-ye gittim. öyle güzel kaktüsler gelmistiki hic böyle cesit ve güzellerini görmemistim.eger arzu eden olursa ben alip kargoyla gönderebilirim.yalniz bende bir cesit rex begonya ariyorum.degis,tokus gibi.isteyen olursa yazsin
|
Üstadım sizi takip ediyorum. Yakında baskına geleceğim :)
Tabagın hazır abi. 3 tahliye açtım bu sefer ;) |
adenium olduğunu gördüm. Son durumunu merak etmekteyim
|
Güller muhteşem, teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bilgilerini beklerim. |
Alıntı:
ne zaman rahatlarsanız o zaman gönderebilirsiniz. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025