![]() |
4 Eklenti(ler)
Bu gün gelen hediyelerim.
|
3 Eklenti(ler)
Bu günde saksı ve ttoprak değişimi yaptığım Evheveria'larım.
|
O hediyelerden sizde vardı diye hatırlıyorum ben:)
|
Yener abi,yeni bitkileriniz de harika yine.Hayırlı olsun,güzel günlerinizde, sağlıkla büyütmeniz dileğiyle.
|
Alıntı:
vardı.Selamlar. |
4 Eklenti(ler)
Saksı değiştirip bakımını yaptığım bir kaç Echeveria daha :
|
5 Eklenti(ler)
Mevsim itibariyle Lithopslarım yavrulamaya başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
Selam Yener Bey, mevsim ilkbahara yaklaştıkça, faaliyetler artıyor. Kolay gelsin.
|
Alıntı:
zamanları olduğu için bende yavaş yavaş bu işlere giriştim. |
Kolay gelsin abi. Ama biraz hayal kırıklığı yaşadım. Ben bitki yogunluğundan nefes alamayacağımız bir yer tahmin ettim ama gayet boş bir salon var . bir kaç yüz :) bitki daha ilave edilebilir :) :)
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Alacakaranlık ziyaretinizden memnun kaldığımı ifade etmek isterim.Müsaade ederseniz salonda biraz boş kalsın.Siz henüz evin salonu ve hobi odası haricinde başka bir yeri görmediniz.Arka balkonum ve oturma odasındaki bitkileri daha görüşe açmadım.
Mutfak pencere önündeki minişlerden ise haberiniz yok.Selamlarımla. |
Biliyorum bitkilerinizin o kadarla sınırlı olmadığını :D
Saygılar |
5 Eklenti(ler)
Kolleksyonuma katılan yeni Sukulentlerim.
1-Süt ağacı-Euphorbia trigona red Eklenti 273640 2-Aloe Variegata Eklenti 273641 3-Aşılı kaktüs Eklenti 273642 4-Sempervivum çeşitleri Eklenti 273643 5-Sedum palmeri Eklenti 273644 |
5 Eklenti(ler)
Sedum çeşitlerim
Sedum spurium red form Eklenti 275606 Eklenti 275607 Sedum montanum(Sayın Güngör Salman)a teşekkürlerle Eklenti 273652 Sedum spathulifolium (Sayın Güngör Salman)a teşekkürlerleEklenti 273653 Sedum palmeri Eklenti 273654 |
2 Eklenti(ler)
Sedum çeşitlerin devamı
|
Merhaba yener bey.Yeni çeşitleriniz çok güzelmiş.Saglıkla büysünler.,Büyüsünlerdeeee
bu güzeller nereden geldi sormak ayıp olmaz ise... :)) Birde 495 nolu mesajdakı ilk resimdeki bordo gibş olan çeşidin adı nedir acaba Teşekkürler |
Yener bey migrosda kaktüsleri görünce ben de dayanamadım 3 çeşit kendime hediye aldım..
|
Mükemmel kolleksiyon, oldukça zengin çeşit edinmişsiniz. Tebrikler.
|
Yener abi, durmak yok son hız devam . Hayırlı olsun yeni çeşitleriniz :) :)
|
Alıntı:
495 nolu mesajımdaki bitkinin adı Sedum spurium red form diye buldum. |
abi çiçeklerin gerçekten çok güzel maşallah. şimdi imrendim valla kaktüslere.birde saksılar, çiçeklerin şekilleri çok düzenli ben çok sevdim iyi çalışmalar.
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Artık İstanbul'a bahar geldi sayılır.Bu yüzden bitkiler de canlanma ve uyanış içersinde.Bendeki çiçek açan bitkilerden bazıları ;
|
Yener Bey, maşallah hepsine. O yılbaşı sarı renk mi yoksa ben mi yanlış görüyorum... ;)
Başka tomurcuğu var mı, tomurcuk fotoğrafını da görmemiz mümkün mü acaba? Kışın aldığım yılbaşımı beyaz zannediyordum ama tomurcuklarını döktüğü için rengi maallakta kaldı. Tomurcuklar sarımsı gibi de duruyordu da, acaba benimki de böyle bir renk mi? (inşallah böyledir) (Bir de çok özür dileyerek birşey söylemek istiyorum, 495 nolu mesajınızdaki fotoğrafların yerleşiminden kaynaklanan bir sorun var sayfanızda, sayfanızı tamamen görmek için sağa sola kaydırmak gerekiyor, düzeltilebilir mi acaba? ) |
Yener bey paskalya çiçeğinizin rengi çok değişik ve güzel,bu bahar yine fotoğraflarınızla,buraları renklendireceksiniz besbelli.
|
Alıntı:
başka bir tomurcuk gözükmüyor. Bu arada ikazınız üzerine 495 nolu mesajımdaki fotoğrafları küçültüm.Selamlar |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Bu gün Bauhausta biraz malzeme alırken hoşuma giden bir kaç kaktüs ve suculentle evin
yolunu zor buldum.Toprak ve saksı değişiminden sonra fotoğrafları: Pleiospilos nelii görünüm itibari ile lithops türlerini andırıyor Eklenti 275608Eklenti 275609Eklenti 275610 Aloe Brevifolia Eklenti 275611 |
4 Eklenti(ler)
Sağdaki saksı Espostoa lanata
Soldaki saksı Espostoa melanostele Eklenti 275612 Mammallaria ernestii Eklenti 275613 Notocactüs magnificus Eklenti 275614 Eklenti 275615 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025