![]() |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Haworthia glabrata
Eklenti 247862 Crassula perforate giant form Eklenti 247863 Crassula perfore+crassula lycopidiodes Eklenti 247864 Gasteria bicolor var liliputana Eklenti 247865 Alöe jüvenna Eklenti 247866 |
5 Eklenti(ler)
Euphorbia resinifera
Eklenti 247868Eklenti 247869 Epiphyllum-Atlas kaktüsü- Eklenti 247870Eklenti 247871 Tophrocactüs articulatus Eklenti 247872 |
5 Eklenti(ler)
Sempervivum tectorum
Eklenti 247873 Sedum Rubrotinctum Eklenti 247874 Agave victoria reginae Eklenti 247875 Euphorbia flanagii cristata Eklenti 247876 Eklenti 247877 |
5 Eklenti(ler)
Bunlarda saksılarken dökülen ve kopan parçaların yeniden dikilmesinin fotoları;
|
Sn. serilaaa. Benim merakımı azda olasa gidermiş oldunuz fotograflar çok güzel. Ve taibiki sizin secdiginiz türlerde.Birşey danışmak isterim gönderdiginiz ruj çiçegi çeligi suda ve güneş alan cam önünde ama halaa köklenmedi.Biraz daha beklemelimiyiz toparaga dikmek icin.
Teşekkürler |
Bayıldımmmm. Hepsi birbirinden güzel, saksılar çok şirin. Fotoğrafları izlerken " ah o serada ben de olsaydım " diyor yüreğim. Sevgiyle kalın.
|
2 Eklenti(ler)
Sayın Sevgice ben ruj çiçeğinden küçük bir çelik çıkardım ve spahagnum bardağa perlit içersine diktim.Hemen hemen 2 hafta geçmesine rağmen bir sararma ve bozulma gözlemlemedim,sağlıklı bir şekilde durmakta,isterseniz sizde aynı yolu tercih ediniz.
Selamlar. |
Alıntı:
|
Sevgili Serilaa hepsi birbirinden güzel tam bir görsel şölen yaşadım atlas kaktüsüne bayıldım çiçeği beyaz sanırım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...
|
1 Eklenti(ler)
Bu kaktüsümün adını Echinocactüs grusonii (Altın Varil) olarak çıkarttım.Acaba doğrumudur ?.
|
3 Eklenti(ler)
Karışık bir kaktüs aranjmanı
|
5 Eklenti(ler)
Dün forumdan birkaç arkadaşla buluşup sohbet ettik,bu arada hediyelerle birbilerimizi mutlu ettik.Bana gelen hediyelerden bazıları ;
|
güle güle büyütün miniklerinizi..hepsi çok güzeller.
|
4 Eklenti(ler)
Yeni Kaktüslerim
Browningia hertlingiana Eklenti 249917 Arthrocereus spinosissimus Eklenti 249918 Stenocereus marginatus Eklenti 249919 Selenicereus testudo Eklenti 249920 |
4 Eklenti(ler)
Yeni Kaktüslerin devamı
Acanthocalycium ferrari Eklenti 249921 Paradia crassigibba Eklenti 249922 Astrophytum ornatum Eklenti 249923 Eklenti 249924 |
Yener bey kaktüsleriniz maşallah çok sağlıklı görünüyor,hepsinin verdiğiniz sevgi karşılığı size bol bol çiçekler vermesini dilerim.son fotoğraftaki lithopsa benzeyen türün adı ne acaba ilginç bir tür, bu arada sizin Lithops'larınızında ara sıra fotoğraflarını koysanızda gözlerimiz şenlense :)
|
Sayın yurdaer bey teşekkür ederim bir ara lithopsların fotoğraflarını çekerim. Son fotoğraftaki kaktüs, adı Astrophytum ornatum dur.Selamlar.
|
4 Eklenti(ler)
Yer sıkıntısından dolayı yeni Kaktüsleri birleştirerek 2 saksı kaktüs düzenlemesi yaptım.
|
5 Eklenti(ler)
Bu arada elim değmişken bir saksıda sukulent düzenlemesi yapıverdim.
|
Bu sukulent düzenlemelerine bayılıyorum. Bir taraftan da tüm türleri ayrı saksılarda tutup tek tek takip etmeyi seviyorum. Sukulentlerde bazen iki arada, bir derede kalıyorum. Hepsinin böyle sağlıklı ve güzel büyümelerini dilerim Sayın Serilaaa.
|
Alıntı:
yer sıkıntısı bazen bir kaç tanesini bir arada bulundurmak icap ediyor. Sayın PlentyPlant güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. |
merhaba sayın serilaaa, yeni kaktüslerinizin arasında bulunan stenocereus marginatus çiçek açıyor mu acaba.
|
1 Eklenti(ler)
Sayın sakdağ Stenocereus marginatus'un çiçek açtığını "sera liliput" tan okudum.Fotoğraflar bu siteden alıntı olarak aşağıdadır.Benimki de bir gün bu çiçeklerden açar.Selamlar.
|
5 Eklenti(ler)
Dün yolum Beşiktaşa düşmüştü,sitede bahsi çok geçen Beşiktaştaki kaktüsçüye bende uğrayayım dedim.Uğradım ve 3 adet Kaktüs alarak eve döndüm.
cleistocactüs samaipatanus cristata : Eklenti 250846 Eklenti 250847 Astrophytum ornatum Eklenti 250848 Eklenti 250849 Opontia microdays albispina Eklenti 250850 |
Yeniler güzelmiş, güle güle büyütün sayın Serilaaa...
|
Bunlarda çok çok güzelmiş,güle güle büyütün.Saygılar...
|
Yener bey,yine mi alışveriş:))
|
Sayın skaraca ve sayın ipek tuğçe teşekkür ederim.
Sayın Nuray Topçu bu sevgi bende olduktan sonra alışveriş bitmiyor.Bende bulunmayan çeşitleri almak için büyük bir istek duyuyorum ve bunu engelliyemiyorum. |
yeni kaktüslerinizi güle güle büyütün. bol çiçekler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025