![]() |
Kaktüslerim
4 Eklenti(ler)
Yeni Kaktüslerim,
1-Aporacactüs 2-nci fotoğraftaki kaktüs çiçekleri ile 3-üncü fotoğraftaki kaktüsün tomurcukları |
4 Eklenti(ler)
Haworthia çeşitleri :
Haworthia geraldiEklenti 246798 Haworthia rigitaEklenti 246799 Haworthia coapctataEklenti 246802 Haworthia reinwarhii Eklenti 246803 |
5 Eklenti(ler)
Crassula çeşitleri :
Crassula neali ana var nana Eklenti 246805 [ATTACH]246806[/ATTACH) Eklenti 246807 Portulacaria afra marginata Eklenti 246808 Crassula rattrayii Eklenti 246809 |
5 Eklenti(ler)
Faucaria tubelculasa
Eklenti 246810 Eklenti 246811 [ATTACH]246812[/ATTACH Euphorbia flanaganii Eklenti 246813 Eklenti 246814 |
4 Eklenti(ler)
Stepelia pepito
Eklenti 246815 Sedum Burrito ve crassula lycopodioides Eklenti 246816 Kalanchoe tomentosa Eklenti 246817 Eklenti 246818 |
4 Eklenti(ler)
Seradan almış olduğum katüs ve sukulentlerin saksı ve toprak değişiminden sonra dökülen ve fazla olan yaprak ve fideleri ayrı saksılarda çoğaltmak üzere dikildi.
|
Sayın serilaaa, hepsi de harika türler. Güle güle büyütün. Özellikle Euphorbia flanaganii aklımı başımdan aldı diyebilirim.:))
|
Bence o serayı sende görmelisim zenfree:)
|
Sayın günebakan iyi günler dilerim.Seradan aldıklarınızı galiba kendinize saklıyorsunuz.Hiç olmazsa fotoğrafları paylaşınız.Bizim acelemiz olduğu için serada fazla kalamadık ama aklım kaldı bir daha gitsem bulurmuyum diye düşünüyorum.Zira çok karışık yollardan geldik.Beyfendiye selamlarımla ,huzurlu ve sağlıklı günler dilerim.
|
Alıntı:
|
Sayın Serilaa yeni çeşitleriniz çok güzel sağlıklı günlerde sevdiklerinizle sefasını sürmeniz dileğimle.Selamlar.
|
Arkadaşlar yukarıdaki fotoğrafladığım Kaktüs ve sukulentlerin isimlerini ben bu sitelerden araştırdım.Yanılmışda olabilirim.Yanlış isimlerin düzeltilmesini rica ederim.Selamlarımla.
Haworthia: Gallery 1/19 Peter Lapshin's succulent site |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
yer sorun olmakta.Ben geçicide olsa bu soruna çare buldum.Bu hafta malum seradan aldığım saksılara yer bulamayınca İKEA'yı ziyaret etmek mecburiyeti doğdu.Oradan 2 takın raf seti olup şimdilik çözüm bulabildim.Artık duvarlara trmanır duruma geldim.Selamlar. |
3 Eklenti(ler)
Benim Lithopslar ve minişlerim.Lithops dinteri brevis yavruladı.
|
Sevgili serlaaa,yeni sukulentlerin hayırlı olsun.
Hepisi ayrı güzel sana misafırliğe gelesim geldı.:D güle güle büyüt. |
Alıntı:
|
Sera gezinizden sonra sayfanıza koyduğunuz fotoğraflardan hem çok keyif aldım, hem imrendim Sayın Serilaa. Ne kadar çeşitlenmişsiniz böyle. Mutlulukla, sevgiyle, emekle büyütmenizi dilerim.
|
Sayın serilaa yeni ve eski kaktüslerinizi güle güle büyütün .1-Aporacactüs benimde cok istedigim bir tür serada kaca aldınız ;) kasım da agaclar net toplantısı yapsakmı serada acaba ?
|
Sayın PlentyPlant ve Sayın iris41 ziyaretiniz ve beğenmeniz beni memnun etti.Teşekkür ederim.
|
Sayın Serilaa yeni türlerinize bayıldım, güle güle büyütün. Ayrıca hazırladığınız raflar çok güzel olmuş. Benim balkona da şart oldu böyle bir raf.
|
Alıntı:
Selamlar. |
Abicim 41 kere maşallah, evde size yer kalmamış :D
|
Alıntı:
Selamlarımla sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. |
Yener Abi,
şaşkınlıktan az daha dilimi yutacaktım. Maşallah ... Size kocaman bir nazar boncuğu ilk görüşmemizde hediye etmek istiyorum. Ellerinize sağlık. Selamlar. |
Alıntı:
|
Ümit çiçekçilik serası
5 Eklenti(ler)
Geçen hafta ziyaret ettiğim Ümit çiçekçiliğin serasını acelem olduğu için fazla gezememiştim.Nedense takıntı yaptım kendime,bugün hanımla beraber tekrar ziyaret etmek için yola çıktık.Bu sefer hazırlı olarak goggle'dan yol bilgilerini aldım,yolda tekrar telefon ederek biraz zorda olsa serayı bulmak nasip oldu.Hem daha teferruatlı gezdim.Hemde dostlar için fotoğrafladım.Buyrun beraber gezelim:
|
5 Eklenti(ler)
devam ediyoruz.
|
Sn. Serilaaa kaktüsleriniz, sukulentleriniz çok güzel:) Yenilerini de sağlıkla büyütmenizi, çiçeklerini görmenizi dilerim:) Kalanchoe tomentosanın yaprağını isterseniz elinizle ikiye bölün, toprağın üstüne bırakın, bu şekilde ben daha iyi sonuç aldım.Saygılar.
|
Sayın Acemifüsun beğenmenize memnun oldum,teşekkür ederim. Kalanchoe tomentosanın yaprağını dediğiniz gibi kırdım ve toprağa bıraktım.Selamlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025