![]() |
Sayın Forumdaşlar bugün Babalar günü bu site vasıtasıyla bütün babaların ve baba adaylarının bu günlerini kutlar.Ailece sağlıklı ve huzurlu seneler geçirmelerini temenni ederim.
|
1 Eklenti(ler)
ne kadar sağlıksız bir görüntüsü olsada bu da benim kaktüsüm. çeşidi hakkında hiçbirfikrim yok...
|
Alıntı:
(ne kadar sağlıksız bir görüntüsü olsada bu da benim kaktüsüm. çeşidi hakkında hiçbirfikrim yok...) Sayın refiye Kaktüsünüzü iyi günlerde büyütünüz. |
Maşallah. Emeğiniz her zaman çiçek olsun açsın inşallah...
|
Sayın asumandilek güzel temennileriniz için teşekkür ederim.
|
5 Eklenti(ler)
Avşa adasındaki Opontia kaktüslerim ve çiçekleri
|
5 Eklenti(ler)
Succulentlerim
|
Merhaba, fotoğraflarınız çok güzel. Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca demişler. O kaktüs sizin. Bence ayrı bir güzelliği var.
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar iş icabı Eminönüne gittiğimde herzaman kolacan ettiğim çiçek pazarına yine bir uğradım.Gezdim çok güzel çiçekler gelmiş bilhassa Yaprak güzeli(Kolyos) un çok değişik renkleri bütün dükkanlarda yerlerini almış.Birde Aloe Vera çeşitleri çok fazla.Ben daha değişik çeşitler görmek için epey dolaştım.Evde 120-130 a yakın Kaktüs,Succulent ve lithops bulunmasına rağmen artık buna hastalık mı,delilik mi ne denir bilmiyorum yine büyük pazarlıklardan sonra 5 saksı succulent aldım.Fakat aldığım değilde alamadığım çeşitlerde aklım kaldı.Artık ben kendimi tutamaz oldum.Çok kötü bir hastalık mış bu Allah kurtarmasın!!!
|
5 Eklenti(ler)
Alış verişimi tamanlayıp eve geldiğimde ilk işim Toprak ve saksılarını değiştirmek oldu.
Daha sonra arkadaşların sayfalarını ziyaret edip isimlerini elimden geldiğince bulabildim. Yanlış olursa bilen arkadaşlardan doğrularını yazmalarını rica ederim. Fotoğrafları 1-Aeonium arboreum V.artopurpureum 2-Aeonium arboreum Zwart kop. 3-Sempervivum 4-Hawortia mutica 5-Crassula lycopdioıdes |
Yeni bitkilerinizi güle güle büyütün,herkes de aynı durum var gibi, evde yer yok ama bizde olmayan bir tür gördüğümüz zaman dayanamayıp yeni bir tür ekliyoruz,
|
5 Eklenti(ler)
Succulentlerin fotoğrafları
|
5 Eklenti(ler)
Eminönü çiçek pazarından aldığım minik succulentlerim beşi bir yerde
|
5 Eklenti(ler)
devamı
|
Sn serilaaa daha bir grubu görüp çok güzeller derken hemen yenileri ekleniyor güle güle büyütün hepsi çok güzeller. Yer örtücüleri için üzülüyordunuz kurudular diye. Onlardanda çeşitler edinmişsiniz yavaş yavaş çok güzel:)
|
Sevgili Serilaaa hepsi okadar güzelki tek kelimeyle muhteşem ...
|
Sn. Serilaaa, bitkilerizi özenle inceledim, ellerinize sağlık..
Saksıdaki opuntialarınız ne güzel çiçek açmışlar, hiç görmemiştim.. Aeonium arboreum V.artopurpureum ve Aeonium arboreum Zwart kop u resimlerde ancak görüyorum, Bauhausa gelmiyor. Renkleri, formları çok güzel.. Yapraklarından çoğaltmayı henüz başaramadım, özel bir bakımı var mı? |
Sayın Feriha sayfamı ziyaretinizden dolayı memnun oldum.Kaktüs ve succulentlerim için özel bir bakım uygulamıyorum.Hepsine bol bol sevgi vermekteyim.Onlarda beni arasıra mutlu ediyorlar.Selamlar
|
Kaktüs ve Succulent'leriniz çok güzel. Özellikle son resimdekini çok beğendim.
|
5 Eklenti(ler)
Dikenli dostlarıma yeni üyeler katıldı
|
5 Eklenti(ler)
Devamı
|
Koleksiyon genişliyor ve güzelleşiyor Sayın serilaaa, Tebrikler...
|
Sayın Serilaaa, hepsi çok güzeller ama özellikle Haworthia dikkatimi çekti, sağlıklı ve gelişmiş görünüyor piyasada bu kadar gelişmişine pek rastlanmıyor Haworthiaların, güle güle büyütün.
|
Alıntı:
|
Sayın Nesli6 sayfamı ziyaretiniz ve güzel temennileriniz için teşekkür ederim.
|
kaktüs tabağı
3 Eklenti(ler)
Bugün hediye olarak iki adet Kaktüs tabağı hazırladım.Fotoğrafları ;
|
echeveria
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bendeki iki saksı echeveria bozulmak üzere acaba susuzluktanmı çok cansız ve formsuz duruyorlar.gelişmeleri için yardım bekliyorum.Selamlar
|
Yener bey merhaba yaz bitti evlerimize döndük nasılsınız?
Echeverialarınıza üzüldüm fakat arsız bir bitki eğer siz yazlıkta olduğunuzda evin içinde kaldıysa ondan olmuş olabilir annemdede var açık balkonda haftada bir suluyor çiçekte açtı sağlıklı zaten yapraktan çelikle bile büyüyor sizde isterseniz çürükleri ayıklayıp dış balkona koyun eğer suyu çekilmediyse bir hafta sonra sulayın hemen köklenmeye başlıyor. Tabii bu benim acizane tavsiyem daha doğru bilgiyi uzman arkadaşlardan alabilirseniz daha doğru olacaktır. Görüşmek dileği ile sağlıklı günler dilerim. |
Merhaba bence ümit var henüz kaybetmiş sayılmassınız, sn ykolko'nun görüşüne katılıyorum güzelce sulayın kendine gelecektir,saygılarımla.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025