![]() |
Sayın Yurdaer bey şükür kavuşturana,epeydir görüşemiyorduk.Evet yaz bitti evlere döndük Echeverialarım ne yazıkki ev içersinde ve cam önünde kalmış.Bu yüzden olmuş olabilir,sizin dediğinizi yaparak açık balkona aldım ve suladım. Bilgilere teşekkür ederim.Görüşmek üzere Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
|
Sayın Vehbi teşekkür ederim.
|
Sayın Aysel Hanım teşekkür ederim.Hayırlı ve sağlıklı günler
|
kaktüs ve succulent
2 Eklenti(ler)
Bu gün kendi zevkime göre bir succulent tabağı hazırladım,bakalım beğenilecekmi ?
|
Alıntı:
|
Sayın serilaa, düzenlemeleriniz çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.
Sevgili lir bu sera nerdeymiş ben de çok merak ettim.:) |
Evet sn.lir dogrusu bende cok merak ettim nerede bu sera acaba bizimlede paylaşın lütfeenn :))
|
Belki sizler biliyorsunuzdur. Samandıra'da Ümit çiçekçilik. Gelin birlikte topluca gidelim. Çok nazenin bir hanımefendi sahibesi. Çok keyif alacağınıza eminim.
|
Çok hoş olmuş arajmanınız sevgili serilaaa, biraz büyüklerinde de resmini ekleyinde gözlerimiz bayram etsin ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok güzel olabilir. Katılmak isteyen arkadaşlar da olabilir belki. Ben cuma ve cumartesi boş olacağım. Bilmiyorum sizlere uygun mudur?
|
Sn.lir. Mümkünse bana bahsettıgınız ümit çiçekçiligin adresini yazarmısınız. bende toplu gidişe
katılmayı çok isterdim ama kızım küçük oldugundan dolayı gelemıyorum. Eşimde cumartesı calışıyor. Pazar günü acıkdır sanırım. Teşekkürler |
Sayın Aysel abla çok teşekkür ederim.Artık iş size düştü bir gün karar verinde Ağaçlar Net ailesi olarak sizi ziyaret edelim. Hem ziyaret,hem ticaret vede hem tanışma günleri olsun. Selamlarımla.
|
Alıntı:
|
Sn.lir ozaman siz giderseniz yakınlarda dediginiz gibi adres bilgilerini alıp paylasırsanız çok sevinirim.Birde fotograflarsanız çok süper olur herkes görebilir sayenizde saklı seranızı :p
Teşekkürler.:) |
Alıntı:
|
Bence de gitmek lazım, ahfta sonu yaparsanız geziyi mutlaka katılırım ;)
|
Pazar günü, günebakan bahçeye gelecek , o gitmek isterse burdan onu götürmeyi planlıyorum. Yener Abi ve diğer arkadaşlar gelmek isterseniz haberleşelim. Yener Abi sen organize etsen, benim özel mesajım çalışmıyor. Örneğin saat 11 gibi bahçede buluşup, ardından beraber gidebiliriz.
|
Tüm arkadaşlara hayırlı günler,müsait olabilirsem bende gelmeyi çok isterim.
|
Sayın Lir adresinizi bildirirseniz pazar günü hanımla ziyaretinize gelmeye hazırım.Bu arada katılacak arkadaşlarda olursa bir yerde toplanıp hep beraber seraya geçebiliriiz.Önümüzde fazla bir zaman dilimi olmadığı için gelecek arkadaşların çabuk karar vermeleri ve ona göre hareket etmemiz lazım gelir.Selamlarımla.
|
Sayın forumdaşlar Kaktüs serası gezisine katılacak arkadaşlar için Sayın Lir'in adresi belli olduktan sonra belli bir yerde buluşup seraya geçme olanağımız olabilir.şimdiye kadar ;
Zenfree,Sevgice,bettyycim,Günüm,Vehbi isimli arkadaşlar ilgilendiler.Pazar günü saat 12 gibi belirlenen bir yerde buluşup Samandağdaki Kaktüs serasını ziyaret edebiliriz.Bu tabii benden gelen bir öneri olup arkadaşlardan gelecek önerilere açığım.Herkese selamlar. |
Sayın serilaaa, çok güzel bir öneri ama malesef bu haftasonu çalışıyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulent aranjmanlarım ;
|
Sayın Serilla Lir'in de söylediği gibi bende tabi ki sizleree katılmak isterim ama saati biraz daha ileri almak mümkün mü zira beylikdüzün de oturuyorum:)
|
Alıntı:
|
Aysel Hanım iyi günler.Biz 11 de Göztepeden çıkarız.Selamlar.
|
5 Eklenti(ler)
Bilindiği üzere geçtiğimiz pazar Sayın Lir hanımın davetlisi olarak bahçesini ziyeret ettim.Misafirperverliğinden çok memnun oldum.Harika bir bahçenin içersinde yaptığımız sohbetten çok büyük br haz aldım.Kendileri bizleri ağırladığı gibi verdiği hediyelerle de bizleri memnun etti.Kendi bahçesinde yetiştirdiği Kiwona meyvesi ,Kalanchoe,cüce iris,
Cerogia Woodi,vs fotoğrafları; |
Sn.serilaaa. Serada fotograf çekdiniz mi acaba.Cevabınız evet ise yayınlarmısınız.
Merak ettim dogrusu. Birde fiyatlar ne civarda aklınızda kaldımı. Yeni türleriniz bol çiçekli olsun :) |
sera gezisi
Sayın Sevgice gittiğimiz serada fotoğraf çekmedim.Çünkü Seradaki kaktüs ve sukulentler beni benden aldı.Seradaki bitkilerin değişikliği ve de fiatları beni şaşırttı.20 adete yakın seçtiğimiz saksıya 40 tl ödedik.Bu arada saksılardaki fazlalıklar ve yaprak çelikleri ile belki 25 saksı olabilir.Fiatları minikler 1tl-3 tl-büyükler ise 5 tl arasında.Selamlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025