agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri/)
-   -   yener.T / Kaktüs ve Sukulentlerim (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri/23169.htm)

yener.T 10-09-2011 18:25

Sayın Yurdaer bey şükür kavuşturana,epeydir görüşemiyorduk.Evet yaz bitti evlere döndük Echeverialarım ne yazıkki ev içersinde ve cam önünde kalmış.Bu yüzden olmuş olabilir,sizin dediğinizi yaparak açık balkona aldım ve suladım. Bilgilere teşekkür ederim.Görüşmek üzere Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.

yener.T 10-09-2011 18:26

Sayın Vehbi teşekkür ederim.

yener.T 11-09-2011 07:43

Sayın Aysel Hanım teşekkür ederim.Hayırlı ve sağlıklı günler

yener.T 11-09-2011 15:06

kaktüs ve succulent

2 Eklenti(ler)
Bu gün kendi zevkime göre bir succulent tabağı hazırladım,bakalım beğenilecekmi ?

jineop 11-09-2011 17:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serilaaa (Mesaj 857889)
Sayın Aysel Hanım teşekkür ederim.Hayırlı ve sağlıklı günler

Eşinizle bekliyorum, sizi bekleyen suprizler olabilir. Sizi bir çok ucuz kaktüs ve succulent olduğu kimsenin bilmediği çok eski bir seraya götüreceğim. Gördükleriniz ve fiyatlar karşısında sevinçten sakın bayılmayın. Sevgiler...

zenfree 11-09-2011 23:38

Sayın serilaa, düzenlemeleriniz çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.

Sevgili lir bu sera nerdeymiş ben de çok merak ettim.:)

sevgice 12-09-2011 00:28

Evet sn.lir dogrusu bende cok merak ettim nerede bu sera acaba bizimlede paylaşın lütfeenn :))

jineop 12-09-2011 08:00

Belki sizler biliyorsunuzdur. Samandıra'da Ümit çiçekçilik. Gelin birlikte topluca gidelim. Çok nazenin bir hanımefendi sahibesi. Çok keyif alacağınıza eminim.

bettyycim 12-09-2011 08:27

Çok hoş olmuş arajmanınız sevgili serilaaa, biraz büyüklerinde de resmini ekleyinde gözlerimiz bayram etsin ;)

Günüm 12-09-2011 11:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lir (Mesaj 858200)
Belki sizler biliyorsunuzdur. Samandıra'da Ümit çiçekçilik. Gelin birlikte topluca gidelim. Çok nazenin bir hanımefendi sahibesi. Çok keyif alacağınıza eminim.

Ne zaman gideceksiniz sevgili lir? Katılma şansımız olabilir mi?

jineop 12-09-2011 11:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Günüm (Mesaj 858270)
Ne zaman gideceksiniz sevgili lir? Katılma şansımız olabilir mi?

Günü hep beraber belirliyelim. Arzu ederseniz bahçeme gelin ordan geçeriz.

Günüm 12-09-2011 11:29

Çok güzel olabilir. Katılmak isteyen arkadaşlar da olabilir belki. Ben cuma ve cumartesi boş olacağım. Bilmiyorum sizlere uygun mudur?

sevgice 12-09-2011 18:11

Sn.lir. Mümkünse bana bahsettıgınız ümit çiçekçiligin adresini yazarmısınız. bende toplu gidişe
katılmayı çok isterdim ama kızım küçük oldugundan dolayı gelemıyorum. Eşimde cumartesı calışıyor. Pazar günü acıkdır sanırım.

Teşekkürler

yener.T 13-09-2011 06:57

Sayın Aysel abla çok teşekkür ederim.Artık iş size düştü bir gün karar verinde Ağaçlar Net ailesi olarak sizi ziyaret edelim. Hem ziyaret,hem ticaret vede hem tanışma günleri olsun. Selamlarımla.

jineop 13-09-2011 07:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevgice (Mesaj 858425)
Sn.lir. Mümkünse bana bahsettıgınız ümit çiçekçiligin adresini yazarmısınız. bende toplu gidişe
katılmayı çok isterdim ama kızım küçük oldugundan dolayı gelemıyorum. Eşimde cumartesı calışıyor. Pazar günü acıkdır sanırım.

Teşekkürler

Sevgili sevgice, adresi tam olarak bilmiyorum. Yolumu kaybettiğim bir gün öylesine girdiğim basit bir tabelayı izleyen iki büyük seranın olduğu kapısında dünya tatlısı iki tonton (karı-koca). Dışardan bakıldığında eski tahta bir masa etrafta sardunyalar ve yıllardır kaldığı belli olan ormana dönmüş saksılarda bildik bitkiler. Tam hayal kırıklığı yaşarken arkadaki seraları görüyorum. Gözlerime inanamıyorum. Seraya dalıyorum inanılmaz sıcak, 1 saat içinde pantolonum dahil tamamen terden ıslanıyorum. Sahibesi içeri giremiyor yüksek tansiyonu var ve yaşta hayli ileri. Kabaca soruyorum fiyatları öğrenince 2 kasa büyük kaktüs ve succulentlere 60 lira ödüyorum. Örneğin kocaman kalanchoe tomentosayı 2 köklü 5 liraya alıyorum. En yakın zamanda gidip resimleyip adres ve telefon bilgilerini paylaşabilirim. Ya da ortak bir yerde buluşup sizleri götürebilirim. Beni kaktüs ve sukkulent dünyasına bir anda itiveren tamamiyle bir tesadüf.

sevgice 13-09-2011 12:35

Sn.lir ozaman siz giderseniz yakınlarda dediginiz gibi adres bilgilerini alıp paylasırsanız çok sevinirim.Birde fotograflarsanız çok süper olur herkes görebilir sayenizde saklı seranızı :p

Teşekkürler.:)

zenfree 14-09-2011 00:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lir (Mesaj 858200)

Sera gezisi düzenlemek lazım.:)

bettyycim 14-09-2011 08:49

Bence de gitmek lazım, ahfta sonu yaparsanız geziyi mutlaka katılırım ;)

jineop 14-09-2011 10:29

Pazar günü, günebakan bahçeye gelecek , o gitmek isterse burdan onu götürmeyi planlıyorum. Yener Abi ve diğer arkadaşlar gelmek isterseniz haberleşelim. Yener Abi sen organize etsen, benim özel mesajım çalışmıyor. Örneğin saat 11 gibi bahçede buluşup, ardından beraber gidebiliriz.

vehbi 14-09-2011 10:32

Tüm arkadaşlara hayırlı günler,müsait olabilirsem bende gelmeyi çok isterim.

yener.T 15-09-2011 14:57

Sayın Lir adresinizi bildirirseniz pazar günü hanımla ziyaretinize gelmeye hazırım.Bu arada katılacak arkadaşlarda olursa bir yerde toplanıp hep beraber seraya geçebiliriiz.Önümüzde fazla bir zaman dilimi olmadığı için gelecek arkadaşların çabuk karar vermeleri ve ona göre hareket etmemiz lazım gelir.Selamlarımla.

yener.T 15-09-2011 15:22

Sayın forumdaşlar Kaktüs serası gezisine katılacak arkadaşlar için Sayın Lir'in adresi belli olduktan sonra belli bir yerde buluşup seraya geçme olanağımız olabilir.şimdiye kadar ;
Zenfree,Sevgice,bettyycim,Günüm,Vehbi isimli arkadaşlar ilgilendiler.Pazar günü saat 12 gibi belirlenen bir yerde buluşup Samandağdaki Kaktüs serasını ziyaret edebiliriz.Bu tabii benden gelen bir öneri olup arkadaşlardan gelecek önerilere açığım.Herkese selamlar.

zenfree 17-09-2011 09:14

Sayın serilaaa, çok güzel bir öneri ama malesef bu haftasonu çalışıyorum.

yener.T 17-09-2011 14:27

5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulent aranjmanlarım ;

günebakan 17-09-2011 15:55

Sayın Serilla Lir'in de söylediği gibi bende tabi ki sizleree katılmak isterim ama saati biraz daha ileri almak mümkün mü zira beylikdüzün de oturuyorum:)

jineop 17-09-2011 16:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 860219)
Sayın Serilla Lir'in de söylediği gibi bende tabi ki sizleree katılmak isterim ama saati biraz daha ileri almak mümkün mü zira beylikdüzün de oturuyorum:)

Yener Abi siz 11 den sonra gelin, biz oturur günebakanı bekleriz . Selamlar.

yener.T 17-09-2011 16:41

Aysel Hanım iyi günler.Biz 11 de Göztepeden çıkarız.Selamlar.

yener.T 20-09-2011 21:14

5 Eklenti(ler)
Bilindiği üzere geçtiğimiz pazar Sayın Lir hanımın davetlisi olarak bahçesini ziyeret ettim.Misafirperverliğinden çok memnun oldum.Harika bir bahçenin içersinde yaptığımız sohbetten çok büyük br haz aldım.Kendileri bizleri ağırladığı gibi verdiği hediyelerle de bizleri memnun etti.Kendi bahçesinde yetiştirdiği Kiwona meyvesi ,Kalanchoe,cüce iris,
Cerogia Woodi,vs fotoğrafları;

sevgice 20-09-2011 22:50

Sn.serilaaa. Serada fotograf çekdiniz mi acaba.Cevabınız evet ise yayınlarmısınız.
Merak ettim dogrusu. Birde fiyatlar ne civarda aklınızda kaldımı.

Yeni türleriniz bol çiçekli olsun :)

yener.T 21-09-2011 11:41

sera gezisi

Sayın Sevgice gittiğimiz serada fotoğraf çekmedim.Çünkü Seradaki kaktüs ve sukulentler beni benden aldı.Seradaki bitkilerin değişikliği ve de fiatları beni şaşırttı.20 adete yakın seçtiğimiz saksıya 40 tl ödedik.Bu arada saksılardaki fazlalıklar ve yaprak çelikleri ile belki 25 saksı olabilir.Fiatları minikler 1tl-3 tl-büyükler ise 5 tl arasında.Selamlar.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025