![]() |
5 Eklenti(ler)
Sırsıyla bugün balkonda çektiğim resimler:
Huernia... Stapelia... Euphorbia neohumbertii... Mamillaria... Crassula springtime... Sulcorebutia raushii... Asclepiadaceae familyasından Larryleachia' lar... Sulcorebutia arenacea... |
5 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
....
|
Merak ettiğim neymiş? Euphorbia neohumbertii...
Teşekkürler |
Bu resimleri gördükten sonra hayranlığımı dile getirmemek için kendimi tutamıyorum. Güzel bakım yapılmasaydı bu kadar çok çiçek açar mıydı acaba? Cevap beli; açmayı bırak belkide ölürlerdi. Bu kadar çok türün isteklerine cevap verebilmek çok güzel. Emeklerinizin karşılığınıda bizimle paylaşmanız ayrıca güzel. Umarım yıllar sonra benimde böyle gösterişli bitkilerim olur. ( AMİN... ) :)
|
Sayfalarda gereksiz yazışmalar olmasın diye yazmak istemiyorum.:) Ama bu güzellikleri görünce yazmadan olmuyor. Çok güzeller. Buraya facebook gibi bir beğen butonu lazım.
|
Önceki bir mesajımda sulcorebutia için 10' lu bir çiçek şöleni olabilir yazmıştım. Şimdi gördüğüm kadarıyla şölen 18' li olmuş. Maşallah diyorum. Çok güzel.
|
Sulcorebutia harika!
|
Elinize saglık enfes görünüyorlar
|
5 Eklenti(ler)
Sayın skaraca, Ayşe Yıldız, zenfree,sariefe, nesli6 ve Periş yorumlarınız için teşekkür ederim.
Şimdi 1 hafta içinde balkonumdaki gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim. Keyifli seyirler. |
5 Eklenti(ler)
4 farklı Trichocaulon (Larryleachia) ve çiçekleri
|
5 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
Conophytum reconditum
Conophytum francoiseae ex Augrabies |
5 Eklenti(ler)
Glottiphyllum depressum ex Zebra
Crassula springtime |
5 Eklenti(ler)
Mammillaria
|
5 Eklenti(ler)
Stapelia
|
ooo:eek:en sondaki harika,süslenmiş gelin gibi:p
|
Harika görüntüler. Kocaman bir Maşallah. Sayın AzioaceaeFAN, bu güzellikleri tek tek yükleyin lüfen, hepsini bir arada görünce şok etkisi yapıyor.:)
|
Harikulade.......
|
hepsi harika tek kelimeyle süper en son paylaştığınız beyaz çiçekli kaktüse bayıldım ellerinize sağlık
|
Neyse ben bişiy demiyeyim, siz demişle bir sayın...
O ne öyle kırmızı yengeç kıstırgaçı gibi ne güzelmiş. Huerniaya benzeyen minik çiçekler, yanında bulunan tabureye hemen çökmüş, yorgunluğunu giderir gibi duran stapelia, saksı içerisinde minicik gövdesine karşın gövdesinden büyük çiçek veren Conophytum francoiseae ex Augrabies hepsi birbirinden güzel... Emeğinize sağlık. |
Gerçekten keyifle seyrettik efendim,teşekkürler,darısı başımıza:)
|
Trichocaulon ve Stapelia gigantea harika Sayın AizoaceaeFAN.
Elinize emeginize sağlık. |
Sayın Zenfree haklı: Bir beğeni düğmesi lazım Ağaçlar'a.
Bu kadar güzellik karşısında sarfedilecek sözlerin pekçoğu yavan kalacak çünkü. Emeklerinize sağlık Sayın AizoaceaeFAN. |
Kırmızı yengeç kısgacı gibi olana bayıldım harika.
|
Ben de Sevgilili nesli6'ya katılıyorum kırmızı olan harika, çiçek açmasına bile gerek yok :D tabi diğerlerinin de hakkını yememek lazım, hepsi göz alıcı ;)
|
Sayın yağmur, sayın zenfree, sayın kırlangıç48, sayın SEMRA45, sayın skaraca, sayın umutyolcusu, sayın mrmusti, sayın PlentyPlant, sayın nesli6 ve sayın bettyycim yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Hepinizin sayfasını bende keyifle geziyorum.
|
Aman allahım bu ne güzellik böyle hepsi birbirinden harika elinize saglık
|
Glottiphyllum depressum ex Zebra çiçek mi kaktüs mü, çok başka, çok güzel. Trichocaulon'lar pıtrak misali açmış, gözlerimiz bayram etti yine....
Ben de minik bir sprıgtime edindim. Bakalım ne zaman çiçek açacak. |
5 Eklenti(ler)
Sayın Periş teşekkür ederim.
Sayın Vildan Sönmez, Glottiphyllum bir mesemb. Yani sukulent türü bir bitki. Yorumunuz için teşekkür ederim, sizin springtime da inşaallah kısa zamanda çiçek verir. Şimdi Peru'ya özgü ve nadir bulunan bir sukulent olan Peperomia columella 'nın resimlerini ekliyorum. Sanırım sitede bir ilk. Ve çok aramama rağmen yeni bulabildiğim bir ceropegia türü : Ceropegia armandii. Muhteşem çiçekleri var. Kısmet olur açarsa siteye yine ekleyeceğim resimlerini. Peperomia columella |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025