![]() |
Sn sonkez sellukanız kaç yaşında
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Datura ...
|
Alıntı:
üstünden ağız kısmını 5 santim kadar kısaltarak, fazla su tahliyesi için altına kalın tornavidayı ısıtıp delikler açtım, 5 aylık mutlu ve mesut gövde dalları incecik boyu hala uzuyor :D |
Bilgiler için çok teşekkür ederim sevgili TRAKLI; yarın ilk işim büyük bir yere geçirip rahatlamasını sağlamak olacak..İnşallah dediğiniz gibi çicek açarda bende yakından görmüş olurum...Saygılar...
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili minemine arkadaşımın iki yaprak olarak gönderdiği barış çiceği gelişmeye başladı...Teşekkürler arkadaşım...Heryer barış olsun,kötülükler son bulsun inşallah..
|
Dua çiçeği bu yanılmıyorsam ablacım:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim sevgili lusoari, adınıda öğrendim sayende...Çicek,bitki olsun benim için farketmez,ben yeşile sevdalıyım...
|
Yaşama mutluluk katar sevgi çiçekleri. Hayatın rengi değişir, ruha anlam katar sevgi çiçekleri.Kimine acı tattırır, kimi makam... Kimi de sevgi ve huzur ikliminde hayatına kaldığı yerden devam eder. Kimide mutluluklara hasrettir, gülmemiştir hayatta.
Derdi , kederi dağ gibi binmiştir omuzlarına. Uykusuz geçen geceleri dost olmuştur ona. Çocukluğu, gençliği , ‘ne güzeldi o günler, keşke hiç büyümeseydik, hep çocuk kalsaydık ! ‘ diye mırıldanır kendi kendine. Her geminin bir rotası , bir kaptanı vardır. Her canlının da yaşayacağı bir kaderi , bir ömrü vardır. Kiminin kaderi mutlu sonla, kimininki acı bir hüsranla biter, kimine de arkası yarın der , hayata kaldığı yerden devam eder. Kimi milyonerdir, kimide gariban , fakirdir. Kiminin işi vardır, aşı vardır, kimi işsizdir ,yiyecek ekmeği yoktur. Sevgi çiçekleri ekildiyse gelecek nesiller sevgiden mahrum kalmaz. Sevgi çiçekleri solduysa , sevginin yerini kin, nefret, öfke, intikam alır... Sevgi çiçeği hiç solmasın, yüzlerde gülümsemeler eksik olmasın. Gönüller sevgiyle, imanla dolsun. Toplum huzur bulsun, sevgi ve barışla ülkemiz hep var olsun , savaşlar olmasın, çocuklar ölmesin,geleceğimiz aydın olsun. Herşey gönlümüzce , hayırlı ve bol sevgi çicekleriyle dolu olsun.... |
Son derece haklısın ablacığım. Hepsini iyi günlerde büyüt. :)
|
...Hep beraber inşallah..:p
|
1 Eklenti(ler)
Mutlu Hayatın Yolu Çiçeklerden geçer .
|
1 Eklenti(ler)
Begonyam...
Gözlerimle büyüttüm seni, güvenemedim ellerime, Yeter ki sen uzun yaşa, Ben bir ömür, gönüllü bakıcın olurum senin... |
1 Eklenti(ler)
Eski hali,epeyce büyümüş..Büyümeyede devam etsin...;)
|
1 Eklenti(ler)
Benim Leş Kaktüsüm..Hiç açmaya niyeti yok...
|
sevgili sonkez, leş kaktüsünüzün biraz büyümeye ihtiyacı var dicem, ama o ne küçücük bir tomurcukmu yoksa yeni bir filizmi?
|
Sevgili münevver48,yeni bir filize benziyor...Keşke tomurcuk olsa:( Ama inşallah o günlerde gelecek...:p
|
"Niye bütün aksilikler üst üste geliyor",
Acaba bendemi bir terslik var , yoksa tüm aksilikler üst üste gelmek zorunda mı? Sabah sakin,sakin yolculuk yaparken yolda,hemde şehirler arası otobüste insan hem telefonunu,hemde parasını çaldırırmı ya..? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ah çok geçmiş olsun. :( Çalanlara da haram zıkkım olsun :mad: |
Sn sonkez yanınıza oturan birinden bir şey alıp yedinizmi ? Geçmiş olsun çok üzüldüm.
|
Geçmiş olsun ablacım, sana birşey olmamış ya..
|
Sevgili Sonkez çok büyük geçmiş olsun. Siz iyisiniz ya önemli olan bu.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025