![]() |
Amin inşallah...
|
Sevgili sonkez,
Allah yardımcınız olsun, beklemek çok zor. Dualarım sizinle. Bir an önce iyi haberlerinizi duymak isterim. Acil şifalar... |
Geçmiş olsun sn sonkez. Rabbim şifalar ihsan eylesin inşALLAH
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Size metanet diliyorum. İnsanın ailesiyle imtihanı çetindir. Mükafatı büyük olur inşaallah. Sevgilerle.
|
İnşallah...Bu sınavdan yüz akıyla çıkmak nasip olur....Teşekkürler,sevgiler,saygılar...
|
Allahtan acil şifalar diliyorum.Mevlam ne eylerse güzel eyler.dualarım sizlerle..
|
Sevgili sonker su mübarek günlerde annenize acil sifalar diliyorum Rabbim yardimciniz olsun...
|
Amin...Amin....Amin inşallah......Hepinizden Rabbim razı olsun....Sağolun...
|
Sn. Sonkez, acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun.
|
çok geçmiş olsun sayın sonkez.
|
Beklemekten ve duadan başka elimizden gelen birşey yok...Rabbim yardımcımız olsun....Sizlerdende Allah razı olsun...
|
1 Eklenti(ler)
Offfff...Çiceklerle biraz teselli...
Yaprakları çok güneş aldığı içinmi yanık acaba.... |
3 Eklenti(ler)
Hastalıklarla uğraşırken menekşelerimin çoğunu kaybettim....Kalanlardan sadece açanlar bunlar.. Keşke annem iyileşsede ben yeniden edinirdim...
|
1 Eklenti(ler)
Mum çiceğim..
|
3 Eklenti(ler)
.....Ve diğerleri...Kimisi çok nazlı,büyüyeceğim diye aklı çıkıyor...
|
Sn sonkez annenizin son durumu nasıl iyiye doğru gidiyordur İnşALLAH..
|
Alıntı:
|
Rabbim yardımcınız olsun, böyle durumlarda eldende bir şey gelmiyor maalesef yapacağımız sadece dua etmek....
|
Ne yapalım geldik gideceğiz.....İnancımız var çok şükür..Evet sadece dua başka birşey yapamıyoruz....Maalesef öyle..
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşım minenine Çok teşekkür ediyorum..Senin gönderdiğin sarı kaynana dili büyüdü,inşallah açtığınıda görürüm..
Dünü....Bugünü.... |
Sayın Sonkez sayfanızı bir solukta gezdim, çiçeklerinizin neşesine dalmışken, canınızın acısına tanık oldum, Allah tan acil şifalar dilerim, iyi haberlerinizi duymak umuduyla...
|
Çok sağ olun..Acıyla,çaresizlikle beraber yaşamaya çalışıyoruz....İnşallah diyeyim,Allahtan umut kesilmez....
|
Sevgili Sonkez sizi ve çiçeklerinizi görmek bizi sevindirdi.
Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun, Allah'ın izni ile herşey yoluna girer. |
İnşallah...Sevgili lusoari inşallah...
|
1 Eklenti(ler)
Balon çiceğim....Bakımı hakkında pek bir bilgim yok...
|
1 Eklenti(ler)
Sellukam...Büyümesini,ilerki zamanki halini merak ediyorum..Acaba bu sene çicek açacakmı...
|
Sn sonkez sellukanızın saksısı küçük gibi geldi, eğer öyle ise onbeş yirmi litrelik bir
saksıya alın diyeceğim amma bu saatten sonra olmaz diyede düşünmekteyim, birazda güneş görürse açar inşallah.. |
Evet saksı küçük,hiç sarsmadan değiştirsem olurmuki....:(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025