![]() |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Şimdi bizim evde menekşe bayramı var....Açanlar ve....
|
3 Eklenti(ler)
Ve açmaya başlayanlar...
|
3 Eklenti(ler)
Bunlarda tomurcuklarını gösterenler...
|
2 Eklenti(ler)
Henüz yapraklarıyla süzülenler sırada bekliyor...:rolleyes:
|
Çok teşekkür ederim Sn. sonkez
|
Günaydın sevgili sonkez,menekşeleriniz ve siz,biz hepimize iyi bayramlar.gözlerimiz bayram etti.şeker bayramı gibi maşallah hepsi birbirinden güzel,bende yapraktan yeniden yetiştirmeye başlıyorum bakalım hayırlısı.sevgiler.
|
Alıntı:
|
Tüm bitkileriniz çok güzel sevgili Sonkez.İyi günlerde büyütün.Emeklerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili sonkez sayenizde gözlerim bayram etti..emeğinize sağlık..286 nolu mesajdaki ilk meneksenize bayıldımmmm..maşallah..
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Sayın Zafer İnandıklı beyin göndermiş olduğu meleklerin boruları çeliklerinin bazısı köklendi...
|
1 Eklenti(ler)
Ve pembe renkli melekler toprakla buluştu...
|
Soba yanmayan odanın cam kenarına koydum..Umarım doğru yapmışımdı ve tutarlar.
|
Senin adına sevindim Sonkez meleklerin boruları için söylüyorum, çok istiyordun ya:) Menekşeler yine çoşmuş zaten maşallah:)
|
menekşe olurda istenmezmi hic ;) meleklerin borularını da güle güle saglıcakla büyütün ***..merakla bekliyorum bol çiçekli resimlerinizi..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok mutlu olurumm sevinçten çıldırırım..paylaşımcılığınıza hayranım inşallah bahara hatırlatırım ;)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Gönül menekşeleriniz hiç solmasın.Saygılar
|
Dün eşimle birlikte İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Alibeyköy fidanlığını ziyaret ettik. Aralık ayının sonuna kadar bütün ürünlerde yüzde onbeş indirim var...Fiyatlar güzel...Tabii ganimetle döndüm...
|
3 Eklenti(ler)
Alacalım...
|
2 Eklenti(ler)
Mor beyazım...
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz yılbaşım...
|
1 Eklenti(ler)
Ve hepsi toplu halde...
|
Menekşelerin fiyatı 1.90 artı yüzde onbeş indirim..Yılbaşının fiyatı 3.90 artı yüzde onbeş indirim...Bir çuvalda toprak aldım,oda iki tl....Hepsine 8 tl verdim...Aldığımın fiyatlarını yazmamın amacı çok uygun olmasıydı...Daha iki gün var ,gitmenizi tavsiye ederim...
|
Fiyatlar çok uygunmuş, beyaz yılbaşı çok güzel üstelik çiçekli haliyle 3.90 bayıldım. Güle güle büyütmeni dilerim sevgili sonkez.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025